Robbie Williams, evacuat dintr-un hotel de lux care a luat foc VIDEO

De Oana Savin, pe
Mai multe persoane, printre care și cântărețul Robbie Williams, au fost evacuate dintr-un hotel de lux din centrul Londrei, după ce acesta a luat foc.

120 de pompieri și zeci de mașini de intervenție au mers la fața locului pentru a stingle flăcările, în timp ce fumul gros putea fi văzut de la mai mulți kilometri depărtare.

Robbie Williams a descris momentul în care i s-a spus „ieși” din Hotelul Mandarin Oriental atunci când acesta a fost cuprins de flăcări, ca fiind unul terifiant.

Citește și: Sebastian Rulli și Gabriel Soto, cei mai doriți actori de telenovelă ai momentului, în ipostaze sexy. VIDEO

Am mers pe balcon și m-am uitat în sus, unde se vedea doar fum. Am intrat înapoi în cameră și am spus „hotelul e în flăcări”. Imediat după aceea a bătut cineva la ușă. Era un trepăduș care mi-a spus să ies”, a povestit artistul pentru Metro.co.uk.

Williams a fost văzut coborând pe scara de incendiu alături de proprietarii hotelului, în timp ce pompierii încercau să stingă focul.

Un martor a filmat incidentul, iar pe filmare apare și Robbie, care ridică un deget în semn de OK atunci când este întrebat dacă este bine.

Citește și: Adela Noriega, actrița din telenovela “Amor Real”, are cancer

Hotelul fusese renovat de curând şi este unul dintre cele mai cunoscute din capitala britanică. A fost construit în 1902, are 198 de camere, iar o noapte de cazare aici costă aproximativ 600 de lire.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter