Fata Catincăi Roman, Calina, „schimbată radical” după ce bucătăria i-a luat foc

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Calina Nicole Roman a dezvăluit că bucătăria apartamentului în care locuia la finalul anului 2020 a luat foc. „Perioada asta am avut mici probleme de viață, de tranziție. Am pățit un mic incident pe 31 [decembrie], înainte de Anul Nou”, a spus Calina Roman pe Instagram.

Fata Catincăi Roman, Calina, „schimbată radical” după ce bucătăria i-a luat foc

„Din păcate, când am ajuns acasă cu ce aveam de băut, pentru că voiam să ieșim să petrecem de Anul Nou, am închis frigiderul și dintr-odată din dulap, unde se afla acest panou de electricitate, a început să iasă un fum foarte negru.

[A ieșit] o mică flacără și din aceea o flacără foarte mare. A început să ardă tot panoul electric. Practic, a început să ardă bucătăria”, a continuat. „M-am speriat foarte tare. Prima reacție a fost să urlu la prietenul meu, să-i arăt ce se întâmplă.

Nu știam ce să fac, dacă să arunc cu apă, nu aveam niciun extinctor în casă. N-am avut ce să facem decât să ieșim în stradă și să strigăm după ajutor. Vreau să vă zic că foarte puțini oameni s-au oferit să ne ajute.

Toți vecinii mei au ieșit la geam să se uite la mine cum eu și prietenul meu urlăm după ajutor, pentru că ardea tot blocul. Până la urmă s-a oferit un domn destul de în vârstă să vină cu noi sus să vedem în ce stadiu se află bucătăria.”

Calina Roman: „A trebuit să mă mut a treia oară într-un an”

„Ne era destul de frică să urcăm. Nu mai aveam ce să facem cu extinctorul, pentru că focul era deja foarte mare și dacă intram în bucătărie riscam să ni se facă rău din cauza fumului, să leșinăm.

A fost o experiență foarte ciudată, care m-a făcut să realizez o grămadă de lucruri. Mi s-a părut foarte ciudat că mi s-a întâmplat fix pe 31. Din cauza asta nu am mai fost activă aproape deloc, pentru că am avut nevoie de o perioadă de respiro, pentru mine, după acest incident.

Nu mai înțelegeam nimic din viața mea. (…) Ideea e că cel mai important în viață e să fii sănătos și să ai o minte sănătoasă. Pe mine această experiență m-a schimbat radical. A trebuit să mă mut a treia oară într-un an”, a mai spus Calina Roman.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Fiica cea mică a Annei Kounikova și a lui Enrique Iglesias a împlinit un an! Ce frumoasă este Mary

Kelly Rowland a născut al doilea copil! Prima imagine cu bebelușul

Numele lui Meghan Markle, scos de pe certificatul de naștere al fiului ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter