Rita Ora are un nou iubit

De Oana Savin, pe
Rita Ora are un nou iubit, pe care i l-a prezentat cel mai bun prieten al ei. Cei doi au fost văzuți împreună, iar tânărul pare să facă deja parte din grupul restrâns de prieteni al artistei.

Se pare că Rita se întâlnește cu Eyal Booker, un tânăr ce a participat la emisiunea „Love Island”, datorită celui mai bun prieten al cântăreței, Vas J Morgan.

Editor de fashion al unei reviste, Vas este foarte bun prieten cu Rita Ora. Acesta a afirmat că simte că Rita și Eyal s-ar fi potrivit perfect, asta după ce l-a cunoscut mai bine pe Booker, și a decis să le facă cunoștință.

 

View this post on Instagram

 

Heaven can wait ⚡️// @boohoomanofficial

A post shared by E Y A L B O O K E R (@eyalbooker) on

La începutul acestei luni, artista și Eyal au fost văzuți împreună în oraș și au fost surprinși în timp ce părăseau London’s Notting Hill Arts Club, după ce Rita a avut o întâlnire cu grupul ei de prieteni.

Potrivit unei surse citate de The Mirror, Eyal deja face parte din acest grup al Ritei, care a participat la un concert al artistei, susținut într-o locație intimă.

Rita și Vas sunt foarte buni prieteni. El are încredere în Eyal și a ajuns să îl cunoscă destul de bine, și știe că el și Rita s-ar înțelege bine”, a afirmat sursa citată.

De curând, Rira s-a despărțit de rockerul american Andrew Watt.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, devastată după ce Michael Douglas a fost acuzat de hărțuire sexuală 

Citește și: Madonna, fotografie rară de familie. Ce mesaj le-a transmis artista copiilor săi 

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter