Rita Mureșan vorbește despre cele mai marcante traume: „Din vară, am îmbătrânit zece ani”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 11 ianuarie 2023, 11:38

Rita Mureșan a vorbit deschis despre cele mai mari traume pe care le-a trăit de-a lungul anilor. Cele mai grele momente care au marcat-o au fost moartea mamei și accidentul suferit de fiica ei, Rebeca.

Invitată în podcastul moderat de Cristina Șișcanu, Rita Mureșan a trecut în revistă cele mai grele momente din viața sa. Ea a discutat și despre modul în care a reușit să se recupereze, mai ales datorită spiritualității.

Dramele care au devastat-o pe Rita Mureșan

Moartea mamei și accidentul suferit de fiica ei, în urmă cu mulți ani, au fost două dintre momentele de cumpănă care au răvășit-o pe Rita Mureșan. Vedeta recunoaște că și divorțul a fost o traumă pentru ea, însă nimic nu se compară cu cele menționate anterior.

„A fost o suferință, într-adevăr (n.r divorțul), dar nu poți compara cu moartea mamei si accidentul Rebecăi. Sunt diferențe de la cer la pământ. Mai sunt unele șocuri, dar de unele nu sunt pregătită să vorbesc”, a dezvăluit Rita Mureșan.

Rita Mureșan spune că în ultimele luni a avut parte și de alte momente grele, care au făcut-o să se simtă că ar fi îmbătrânit cu 10 ani. Vedeta nu a dezvăluit însă ce s-a întâmplat în viața ei.

„Prin câte am trecut de anul trecut, din vară până acum, cred că am îmbătrânit 10 ani. Nu sunt pregătită să vorbesc despre asta.”, a spus Rita Mureșan în podcastul Cristinei Șișcanu.

Citește și: Rita Mureșan, despre cele mai grele momente din viața ei: „Am fost judecată foarte mult”

Accidentul teribil al fiicei Ritei Mureșan

Au trecut ani buni de când Rebeca, fiica Ritei Mureșan, a avut cumplitul accident. Cu toate acestea, vedeta este încă marcată de cele întâmplate în urmă cu aproape 16 ani.

Copila se afla la ziua unei prietene. În timp ce încerca să salveze un alt copil, Rebeca a fost lovită de o masă cu blat de marmură, grea de 80 de kilograme. Una dintre mâini i-a fost pur și simplu ruptă în două.

Pentru ca mâna să îi fie reconstruită, fiica Ritei Mureșan a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale. În total, fata a fost operată de opt ori.

Citește și: Rita Mureșan, despre divorț: „Am ajuns la o înțelegere de care ne ținem și acum”

De ce a divorțat creatoarea de modă

Rita Mureșan a fost căsătorită timp de 13 ani cu omul de afaceri Ioan Lucian (Nelu) Mureșan. Fostul cuplu a divorțat în anul 2007. Din căsnicia lor au rezultat două fiice, Gloria și Rebecca.

Într-o declarație pe care a făcut-o în cadrul unui interviu, creatoarea de modă a vorbit despre divorțul de Nelu Mureșan, tatăl fiicelor ei.

„Eu am inițiat divorțul. A trecut atât de mult timp de atunci încât momentul nu mai face parte din amintirile mele. Relația în care am rămas cu tatăl copiilor mei este cea mai importantă. Se bazează pe binele copiilor. Nu, nu îmi pare rău”, a declarat Rita.

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter