Richard Gere va deveni din nou tată, la vârsta de 69 de ani

De Oana Savin, pe
Actorul Richard Gere, în vârstă de 69 de ani, și soția sa, Alejandra, de 35 de ani, vor deveni părinți, acesta fiind copil al cuplului care s-a căsătorit anul acesta.

Vestea a fost făcută publică chiar de Alejandra Silva, printr-o postare pe Instagram. Ea a postat o fotografie în care apare Dalai Lama, în timp ce le binecuvântează copilul.

Un moment special ce a avut loc în urmă cu câteva minute… Am primit binecuvântări pentru darul nostru prețios ce urmează să vină… nu am putut să anunțăm înainte să îi spunem lui Dalai Lama”, a scris Alejandra pe rețeaua de socializare.

Totodată, Gere s-a descris ca fiind „cel mai fericit om din univers”, după ce s-a căsătorit cu Alejandra în luna aprilie, în cadrul unei ceremonii inspirată din cultura indiană, la ferma actorului din apropiere de New York.

Citește și: Julia Roberts arată senzațional la 50 de ani. Are un trup perfect FOTO

Sunt cel mai fericit om din univers. Cum aș putea să nu fiu? M-am căsătorit cu o femeie frumoasă, care este inteligentă, sensibilă, dedicată ajutorării oamenilor, este amuzantă, răbdătoare, știe să ierte, este un bun bucătar și face cele mai bune salate din lume. Alejandra meditează, este vegetariană, o mamă grozavă, are atingerea unui înger și este din Spania, tărâmul regilor și reginelor, al lui Cervantes și Bunuel. Nu poți avea ceva mai bun”, declara atunci Richard Gere.

Actorul mai are un copil, Homer James Jigme Gere, în vârstă de 18 ani.

Cum s-au cunoscut Richard Gere și Alejandra Silva

Cei doi s-au cunoscut după ce starul de la Hollywood a fost cazat în unul dintre hotelurile deținute de familia lui Silva în Positano, Italia, în anul 2014.

Odată, Alejandra a dezvăluit că Richard i-a trimis întruna flori până ce a fost de acord să iasă la o întâlnire cu el. De asemenea, ea a afirmat că actorul obișnuiește să scrie cântece despre ea.

Citește și: Fostul soț al lui Whitney Houston dă vina pe artistă pentru dependențele lui

Vorbind despre momentul în care s-au cunoscut, ea a declarat: „Un prieten ne-a făcut cunoștință. Ne-am privit și am simțit o conexiune puternică. Toată noaptea ne-am uitat unul la celălalt și de atunci am fost de nedespărțit”.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter