Revista Unica de septembrie este la chioșcuri! Adelina Pestrițu, regina online-ului, pe copertă

De Bianca Prangate pe Ultimul update Luni, 20 septembrie 2021, 14:32
Revista Unica de septembrie este la chioșcuri! Adelina Pestrițu, regina online-ului, pe copertă

Revista Unica de septembrie este acum la chioșcuri și este un număr incendiar, de neratat. Pe copertă o poți admira pe Adelina Pestrițu.

Adelina are 34 de ani și este un adevărat colos în lumea social media. Ea are o comunitate online de peste 3 milioane de oameni, este câștigător „Best Influencer 2019” la E! People’s Choice Awards, antreprenor în online și fondator www.edamagazine.ro și www.byeda.ro. Într-un interviu exclusiv, ea s-a deschis și ne-a vorbit despre vulnerabilitățile ei cele mai mari, cu o sinceritate dezarmant de frumoasă. Ne-a spus de ce merge la psiholog, de ce a decis să nu își mai expună fiica în online și de ce se mai ceartă din când în când cu partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, printre multe altele.

Vedeta nu vorbește des despre trecut, dar totuși ne-a împărtășit cum arătau verile copilăriei ei: „Am avut o copilărie foarte frumoasă. Îmi amintesc cu foarte multă emoție și bucurie de vacanțele de vară petrecute la bunicii mei, care mă răsfățau peste măsură. Abia așteptam să iau vacanță și să fug la ei. Mă așteptau în poartă, iar în casă masa era deja pregătită. Și vedeam cum lăcrimează de câte ori mergeam la ei, dar mai ales când plecam. Podul casei era locul meu preferat. Bunica depozita acolo tot ce nu mai folosea, iar pentru mine era ca un labirint plin cu comori. Mă jucam acolo ore în șir și coboram când mă chema la masă. Bunicii mei aveau o gospodărie mare cu de toate. Creșteau și îngrijeau multe animale, iar eu le botezam pe fiecare în parte”.

Descoperă interviul integral în revistă!

Relaxează-te în zilele înnorate cu Unica de septembrie

Unica de Septembrie este lectura ideală pentru zilele în care vrei pur și simplu să te relaxezi și să uiți de toamna care își intră în drepturi. Tocmai de aceea, ți-am pregătit interviuri unul și unul, care să îți capteze atenția și să te ajute să te detensionezi după o zi lungă, fie că acea zi a implicat dificultăți la job, stres în viața emoțională sau prea multe sarcini în gospodărie.

Numărul acesta am discutat cu neconvenționalul artist Tudor Chirilă. Vara lui 2021 a fost vara VAMA, întrucât trupa a scos clipuri noi, a avut show la Arenele Romane, a lansat un documentar pe platformele de streaming și a avut turneu în locuri neașteptate din țară, adaptându-se la vremurile pe care le trăim. El s-a destăinuit într-un interviu excepțional realizat de îndrăgita Oana Tache.

Tot în Unica de septembrie vei găsi un interviu cu actorul Mihai Călin. Este unul dintre protagoniștii serialului „Adela”. În vara care a trecut a adăugat la portofoliu premiul pentru „Cel mai bun actor român”, acordat la Gala Premiilor Gopo 2021, rolul lui Nicu Holban din filmul „5 minute”, disponibil pe Netflix România fiind unul care a cucerit publicul și criticii.

Un alt interviu pe care nu îlpoți rata este cel cu Teo, Vio și Costel, trei dintre cei patru jurați ai emisiunii „Stand-Up Revolution” de la Antena 1. Plini de umor, sarcastici și cu replica la ei indiferent de situație, cei trei ne-au răspuns la întrebările și curiozitățile neobișnuite pe care le-am avut despre ei, făcându-ne să râdem copios.

Nu în ultimul rând, artista Minelli, cu numele real Luisa Luca, ne-a vorbit despre stilul ei – ce o inspiră și ce îi place. Ea este cântăreață,textieră și compozitoare, piesele ei fiind hituri difuzate din nou și din nou. Cel mai recent, ea a lansat piesa „Rampampam”, care a strâns peste 65 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Unica de septembrie îți va da teme de gândire interesante

Pentru că punem preț atât pe sănătatea psihică, cât și pe cea fizică și pe frumusețe, am pregătit materiale numai bune în acest sens. Pentru că a venit un nou sezon, revista Unica de septembrie se concentrează pe cele mai noi tendințe în materie de fashion și beauty – află care sunt trendurile de pe podiumuri și cum se vor traduce ele în moda de zi cu zi în perioada următoare. Iar după ce faci asta, aruncă o privire asupra sfaturilor noastre pentru păr și unghii desăvârșite.

Și fiindcă subiectele tabu nu ne fac să închidem ochii și să ne uităm în altă parte, am predat frâiele doctorului Raluca Herea și am lăsat-o să ne vorbească despre rejuvenarea vaginală: ce este, cui se adresează și în ce constă. Astfel am aflat mai multe despre un tratament fără efecte adverse și care dă rezultate remarcabile – după doar câteva ședințe, se poate obține tonifierea vaginală, responsabilitatea sexuală, continența urinară și rejuvenarea labiilor.

În Unica de septembrie vei descoperi și ce înseamnă conceptul de mental fitness. Creierul uman are tendința să pună răul în față, dintr-un instinct ancestral de autoconservare. Însă mintea poate fi antrenată să gândească pozitiv. Cum? Sandra Jitianu și Matei Stănculescu, fondatori și antrenori ai programului Mental Fitness România, ne-au destăinuit secretele.

La rândul său, doctorul Lucian Negoiță ne-a vorbit despre felul în care corpul poate somatiza trăirile negative. Atunci când simți că ai un gol în stomac sau un nod în gât, nu trece cu vederea aceste senzații, pentru că ele te pot costa scump ulterior. Este important să asculți ce îți spune corpul, să fii atent la toate semnalele pe care ți le transmite.

Nu în ultimul rând, frumoasa Lavinia Petrea ne-a povestit, așa cum ne-a obișnuit, despre copii și creșterea lor. Ne-a vorbit despre un subiect extrem de interesant: cum crești un copil care să nu pârască, dar care nici să devină un adolescent închis în sine, de teamă că va comunica informații catalogate drept pâră, sau un adult care va întoarce spatele când va fi martorul unor nedreptăți.

Revista Unica de septembrie se găsește din 25 AUGUST la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto copertă: Oltin Dogaru

Asistent foto: Arthur Tajti

Make-up: Alexandra Crăescu

Hair Style: Adonis Enache (Balmain Hair Couture Ambassador, Endorphin Lab)

Styling: Irina Hartia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter