Ce relație are Alexandru Papadopol cu iubitul fostei soții, Ioana Ginghină

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 septembrie 2022, 18:41

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au divorțat în vara anului 2019, după 13 ani de căsnicie. Fostul cuplu are împreună o fiică, Ruxandra, în vârstă de 13 ani. În septembrie 2020, Ioana s-a logodit cu actualul iubit, Cristi Pitulice.

Ce relație are Alexandru Papadopol cu iubitul fostei soții, Ioana Ginghină

Recent, actrița a vorbit despre relația dintre fostul și viitorul ei soț.

„Eu am deja doi ani de când locuiesc cu Cristi, cum să se cunoască doar acum? Când spun că am rămas prieteni nu glumesc sau o zic așa din complezență. Alexandru a mai fost la noi, au fost și alte sărbători și ziua Ruxandrei, nu se pune problema să nu putem fi toți”, a declarat Ioana Ginghină, pentru Impact.

„De Sărbători, la fel, am fost toți patru. Ne-am împărțit cadouri, toată lumea a primit de la toată lumea un cadou și da, normal că Ruxandra ne leagă, că nu stau să fac sărbătorile cu toți foștii mei, dar asta nu înseamnă că nu ne-a făcut plăcere să socializăm. Este tatăl copilului meu, nu e un fost iubit, soț sau prieten”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: 

Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după doi ani de la divorț

Ce carieră își dorește fiica Ioanei Ginghină să urmeze? „Deja discutăm la ce liceu să meargă”

Cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină când a aflat că actrița s-a logodit cu Cristi Pitulice

„Nu știu de ce lumea se miră atât de tare la un astfel de comportament. Da, ne-am certat acum 4 ani, ok, toată lumea se ceartă, dar asta nu înseamnă că nu există împăcare. Cristi este un bărbat matur, care înțelege foarte bine situația și nu are nicio problemă în sensul acesta. Să nu credeți că Alexandru nu este bine venit în casa noastră și el știe asta”, a încheiat actrița.

În ianuarie 2022, Ioana spunea că nu știe dacă îl va invita pe Alexandru la nunta ei.

„Nu știu dacă va fi și el invitat. Nu mi-am pus problema, probabil că trebuie să îl întreb pe Cristi, nu am discutat așa mult despre acest aspect. Probabil că, după ce vom fixa data când vom merge la primărie, vom da o petrecere”, declara actrița pentru WOWbiz.

Căsnicia cu Pitulice va fi va fi a treia pentru actriță. Ioana s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 21 de ani, cu actorul Daniel Tudorică.

„L-am cunoscut în 1998. (…) Nu am vrut (n.red.: să se căsătoresc). Aveam 20 de ani, el 26. Am pe video, eram în rochie de mireasă, m-au filmat zicând: «Mă, dacă nu merge, eu divorțez». La prima nuntă mi-am păstrat și numele. Nu m-a forțat nimeni. Mă tot cerea, tot insista. Eram împreună de vreo 2-3 ani. (…) N-a fost vorba de iubire acolo. El era mai mare decât mine, era deja în teatru, mă simțeam protejată. Avea grijă de mine. El nu vorbește cu mine. Nici nu mă salută, înțeleg, l-am rănit. Am fost 7 ani cu el, măritată 2-3 ani. I-am zis când am început filmările pentru «Numai iubirea» să divorțăm că nu mai merge”, a povestit actrița în mai 2022, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter