Ioana Ginghină, superbă într-o rochie decupată. Actrița e plecată în vacanță în Zanzibar

De Oana Savin, pe

Ioana Ginghină a plecat în vacanță, la fel ca multe alte vedete, pregătită să înceapă noul an în forță. Actrița a părăsit România pentru niște meleaguri mai calde.

Ioana a ales să își petreacă vacanțî ântr-o zonă exotică, împreună cu iubitul ei și fiica sa, Ruxandra.

Ioana Ginghină, apariție superbă pe plajă

Ioana Ginghină a dat frigul din România pentru plajele călduroase și exotice din Zanzibar. Și cum temperatura de acolo este ideală pentru plajă, actrița și-a luat cu ea nu doar costume de baie, ci și câteva rochii lejere.

Într-o postare pe Instagram, Ioana a ales să își prezinte una dintre rochiile pe care le-a ales pentru această locație superbă.

„Aveam în bagaj rochia potrivită pentru acest peisaj. ​Am îmbrăcat-o, am făcut câteva poze și apoi am trecut la costumul de baie. ​Cred că o mai îmbrac la cină”, a scris actrița în mesajul care a însoțit imaginile.

Rochia Ioanei, de un roz pal superb, este decupată atât pe picioare, cât și la spate, iar decolteul este de-a dreptul generos.

Frumoasa actriță a făcut alegerea ideală, întrucât rochia fluidă i-a scos în evidență toate atuurile, precum și silueta perfectă și picioarele tonifiate.

Zilele trecute, Ioana Ginghină a mai postat câteva imagini din vacanță, unele de la piscină, unde a purtat un costum de baie roșu. Aceasta și-a încântat admiratorii de pe rețelele de socializare și cu un filmuleț realizat în timpul unei plimbări la o fermă de condimente din Zanzibar.

Reacțiile internauților, la postările din vacanță ale Ioanei Ginghină

Cum îndrăgita actriță are peste 277 de mii de urmăritori pe Instagram, era imposibil ca aceștia să nu reacționeze la imaginile pe care actrița le-a împărtășit.

Citește și: Ioana Ginghină, dezamăgită de statul român: „Senzația este de greață și deznădejde”

Citește și: Ioana Ginghină, dezvăluiri despre o a doua sarcină: „Vreau să fiu la fel de bună mamă”

Citește și: Cura cu pepene roșu pe care Ioana Ginghină o ține în fiecare vară

„Și sexi și frumoasă”, „Wow, superbă”, Ești o adevărată zână din povești în această rochie”, sunt doar câteva din comentariile fanilor Ioanei.

Alții s-au mulțumit să îi ureze „„Vacanță frumoasă”, „relaxare plăcută” sau „Hakuna Matata”.

Vezi în Galeria FOTO imaginile cu superba rochie purtată de Ioana Ginghină în Zanzibar

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter