Ce decizie a luat Ioana Ginghină înainte de căsătoria cu Cristi Pitulice: „Gata, asta a fost!”

De Unica.ro, pe

Ioana Ginghină trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu Cristi Pitulice și în curând cei doi se vor căsători. Actrița, care a trecut deja prin două mariaje, a luat o hotărâre importantă cu privire la numele pe care-l va purta.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice se vor căsători în curând, așa cum a anunțat actrița în urmă cu ceva vreme. Pentru că a fost deja căsătorită de două ori, aceasta nu-și mai dorește o nuntă mare și nici să îmbrace rochia de mireasă. Cununia civilă va fi urmată de o petrecere la care vor participa doar cei apropiați cuplului.

Nunta nu o să fie o nuntă efectiv, o să fie o petrecere. Noi nu avem nevoie de local și de altele, nu. Va fi o cununie civilă, o petrecere drăguță, cu prieteni și cam atât. Adică nu rochie, nu tam-tam, nu probleme, mărturisea Ioana Ginghină.

Citește și: Nadine, despre situațiile critice prin care a trecut când consuma alcool. „Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi”

Cum a început relația Cristinei Șișcanu cu Mădălin Ionescu. Jurnalista a fost considerată motivul divorțului lui Mădălin de fosta soție

Prima zi de școală în Anglia pentru fetița unui român. Cum a fost întâmpinat la școală

Roxana Hulpe, îndrăgită vedetă de la PRO TV, s-a căsătorit. Cât de frumoasă a fost în rochie de mireasă!

Ce decizie a luat Ioana Ginghină înainte de cea de-a treia căsătorie

Ioana Ginghină s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de doar 21 de ani, cu actorul Daniel Tudorică (47 de ani). A doua oară a fost căsătorită cu actorul Alexandru Papadopol, dar au divorțat în vara anului 2019. Cei doi au împreună o fiică, pe Ruxandra, în vârstă de 14 ani.

După cel de-al doilea divorț, Ioana Ginghină a revenit la numele de fată, iar acum a hotărât că nu va mai lua numele soțului ei pentru că nu mai vrea să-și schimbe din nou documentele.

Deci am atâtea probleme acum pentru că mi-am schimbat numele din cauza faptului că eu când ies cu Ruxi din țară, pe certificatul ei de naștere scrie Ioana Papadopol. Eu tot timpul trebuie să plec cu un teanc de acte: și de divorț, și cu certificatul de naștere și cu declarația lui Alexandru, pe când el trebuie să plece doar cu declarația mea. De aceea nu îmi mai schimb numele după căsătorie, gata, asta a fost”, a declarat Ioana Ginghină pentru impact.ro.

Sursă foto: Instagram


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter