Regulile Casei Regale în perioada sarcinii. Prințul Harry și Meghan Markle le-au încălcat deja

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 17 octombrie 2018, 18:29
Vestea că Meghan Markle este însărcinată a făcut înconjurul lumii și întrebările în ceea ce privește bebelușul regal al Ducilor de Sussex nu contenesc. Iată regulile Casei Regale în perioada sarcinii pe care cuplul regal trebuie să le respecte.

După ce Casa Regală Britanică a anunțat în mod oficial faptul că Meghan Markle este însărcinată, curiozitatea tuturor s-a îndreptat spre viitorul bebeluș regal. Ce titlu regal va primi copilul, ce nume va purta, ce loc la succesiunea pentru tron va ocupa sunt câteva dintre întrebările care circulă în mediul online. Nu doar membrii familiei au fost extrem de încântați de marea veste, ci și fanii.

Până vor deveni părinți, în primăvara lui 2019, Meghan și Harry trebuie să respecte anumite reguli de etichetă în cele nouă luni de sarcină, așa cum au făcut și Ducii de Cambridge, conform Mirror.co.uk.

Meghan Markle si Printul Harry merg tinandu-se de mana

Meghan Markle nu va organiza petrecerea de „baby shower”

Baby shower este o petrecere foarte populară în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Germania și alte țări vestice, unde sunt invitați familia și prietenii. Mai multe decât un motiv de distracție, petrecerea are și un aspect extrem de practic. Viitoarea mămică face o listă cu lucrurile necesare bebelușului, iar lista ajunge la fiecare invitat, pentru a se evita dublarea cadourilor.

În Familia Regală, acest obicei nu este întâlnit, conform Victoriei Arbiter, expert în eticheta regală. Doar Pippa Middleton, sora lui Kate, ar fi făcut o astfel de petrecere în secret.

În ceea ce privește copilul lui Meghan Markle și Prințul Harry, cu siguranță nu îi va lipsi nimic: „Evident sunt foarte bogați, iar o petrecere baby shower este total nepotrivită. Nu este nimic ce nu-și pot permite să cumpere”, a explicat aceasta.

Regulile de călătorie sunt foarte stricte

Toate femeile însărcinate sunt sfătuite să evite zborul cu avionul în ultimele luni de sarcină, iar multe companii aeriene le interzic călătoriile.

În cazul lui Meghan Markle și al tuturor femeilor din Familia Regală, interdicția se întinde pe toată perioada sarcinii, din motive de securitate Așa cum s-a mai întâmplat de multe ori, Ducesa de Sussex a încălcat deja această regulă. Anunțul sarcinii a fost făcut în timpul primul ei turneu regal alături de Prințul Harry, ce cuprinde Australia, Noua Zeelandă și insulele Pacificului de Sud. În plus, toate rudele și prietenii lui Meghan se află în SUA și Canada, iar acest protocol poate fi foarte deranjant pentru Ducesă.

Și Kate Middleton a mers într-un tur regal în Suedia și Norvegia, pe perioada celei de-a treia sarcinii, cea cu Prințul Louis.

Ducii de Sussex nu vor afla sexul copilului până la naștere

Orice mamă este nerăbdătoare să afle dacă va avea băiat sau fetiță, dar Meghan nu va afla asta după primele luni de sarcină, ci în momentul în care va naște. Chiar dacă este destul de dificil de urmat, aceasta este una dintre cele mai importante reguli ale Casei Regale în perioada sarcinii. Kate Middelton și Prințul William nu au știu sexul niciunuia dintre copii înainte de nașteri.

O sursă E!News a spus că „a fost foarte dificil să se pregătească atunci când nu știau dacă va fi băiat sau fată”.

Un alt obicei legat de nașterile bebelușilor regali este și acela ca mama să fie înconjurată la naștere de o echipă mare de specialiști. Când Ducesa de Cambridge a adus pe lume cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, aceasta a fost asistată de  trei obstetricieni, trei moașe, trei anesteziști, patru asistente, patru pediatri, un tehnician pentru analizele de laborator și patru manageri, care s-au asigurat că nașterile vor decurge fără probleme.

Alcoolul este strict interzis în această perioadă și în fiecare lună, echipa se întâlnește pentru a discuta despre fiecare etapă a sarcinii.

Citește și: 
Paul Allen a murit. Cofondatorul Microsoft suferea de o boală gravă
O poezie a lui George Topârceanu, modificată de autorii manualului de clasa a II-a
Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter