Regina l-a avertizat pe Harry în legătură cu atitudinea „dificilă” a lui Meghan

De Oana Savin, pe
Regina Elisabeta a II-a l-a avertizat pe Prințul Harry în legătură cu atitudinea „dificilă” a lui Meghan și a intervenit după ce acesta a spus staff-ului regal că „ceea ce Meghan vrea, Meghan obține”, potrivit unei noi cărți.

Se pare că regina Marii Britanii l-a avertizat pe Harry despre atitudinea lui Meghan în urma unei dispute privind tiara pe care fosta actriță ar fi trebuit să o poarte în ziua nunții.

Meghan și-a dorit să poarte o tiara cu smaralde însă a fost refuzată după ce originea acesteia nu a putut fi stabilită.

Actuala ducesă de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a purtat până la urmă o tiara cu diamante și platină aleasă chiar de Regină, deși Harry (34 ani) a spus anterior staff-ului „ceea ce Meghan vrea, Meghan obține”, susține reporterul Robert Jobson în noua sa carte.

Regina l-a avertizat pe Harry în legătură cu atitudinea „dificilă” a lui Meghan

Meghan își dorea foarte tare tiara cu smaralde, iar Prințul Harry s-a supărat foarte tare când i s-a spus că este imposibil să o poarte”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun.

A existat un schimb intens ce a făcut-o pe Regină să vorbească cu Harry. Ea i-a spus: Meghan nu poate avea orice își dorește. Va purta o tiara aleasă de mine”, a mai spus sursa citată.

Mai mult, Regina l-a avertizat pe Harry că Meghan trebuie să aibă grijă la felul în care se adresează staff-ului și să se asigure că urmează „protocolul familiei”, se mai arată în carte.

Majestatea Sa a întrebat, de asemenea, de ce Meghan trebuie să poarte voal din moment ce se află la cea de a doua căsătorie.

Totodată, ducesa de Sussex a avut o discuție cu Kate Middleton în legătură cu felul în care fosta actriță americană se comportă cu staff-ul regal.

Ducesa de Cambridge (36 ani) a fost întotdeauna foarte atentă la felul în care a vorbit cu angajații, în comparație cu Meghan, care a venit de la Hollywood cu anumite așteptări, susține Robert Jobson.

Citește și: Kate Middleton, strălucitoare la Tusk Conservation Awards FOTO

Citește și: Gafa vestimentară cu care Meghan Markle își încheie vizita oficială din Oceania

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter