Regina Elisabeta, îngrijorată pentru Harry și Meghan

De Oana Savin, pe
Regina Elisabeta, Prințul William și alți membri ai Familie Regale britanice sunt extrem de îngrijorați pentru Prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle, după ce ducii de Sussex au dat câteva interviuri sincere în timp ce se aflau în turneu prin Africa de Sud.

Harry și Meghan au vorbit deschis despre presiunea sub care trăiesc de când se află în atenția publicului. Ducesa de Sussex a recunoscut că nu este OK, în timp ce soțul ei a admis că relația cu fratele său, Prințul William, a trecut prin perioade dificile.

O sursă regală a declarat pentru The Mirror că membrii familiei regale sunt „îngrijorați pentru cuplu”.

Merg în direcții total diferite și Harry este cel care vizibil afectat. Se pare că băiatul care a mers după coșciugul mamei sale, care a rămas în memoria națiunii, nu și-a revenit niciodată complet, ceea ce este o tragedie. Charles a luptat pentru a-și ajuta fiul, dar nici asta nu a ajutat”, a afirmat sursa citată.

„Multe perosone din familie au spus că ultimul lucru pe care l-ar fiu vrut Diana ar fi fost să își vadă fiii separându-se”, a mai spus sursa.

Corepondentul regal BBC, Jonny Dymond, a airmat: „Cred că familia regală va fi îngrozită. În primul rând pentru că chiar dacă câștigă acțiunile legale cu ziarele, vor schimba acestea să facă ceea ce fac? Pentru că ziarele nu cred că au făcut ceva greșit. Ei cred că reportează ceea ce se întâmplă”, a explicat Dymond.

„În al doilea rând, monarhia se presupune că este o forță unificatoare în această țară, și totuși o parte importantă a ei, Harry și Meghan, sunt dezbinați”, a precizat comentatorul.

Alți experți regali sunt îngrijorați de viitorul cuplului în familia regală.

Autorul regal Phil Dampier a declarat pentru Daily Mail: „Mi s-a spus că seniorii regali, de la Regină în jos, sunt foarte îngrijorați de direcția pe care Harry și Meghan o iau și este ceva foarte serios. Sper că în vacanța de șase săptămâni să reflecteze cu grijă la ce vor să facă pe mai departe. Au făcut treabă bună în turneul din Africa dar toată munca bună a fost pusă într-un colț d eumbră de către atacul asupra presei. Fie sunt prost sfătuiți, fie ignoră sfaturile”.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter