O recunoşti? Ce vedetă arăta aşa în liceu

De Unica.ro, pe

Acum este o femeie matură şi o jurnalistă foarte cunoscută, dar nu s-a schimbat prea mult de pe vremea când era o puştoaică de liceu. Ţi-ai dat seama cine e?
Andreea Esca a postat pe pagina ei de Facebook această imagine în care apare alături de doi colegi de liceu. Ea spune că examenul de bacalaureat, care se desfăşoară zilele acestea, i-a adus aminte de vremea când avea şi ea aceleaşi emoţii.

A început Bacalaureatul! Am trecut şi noi prin asta, vă mai amintiţi? Eu mi-am amintit, chiar şi o poezie a colegului meu de liceu, Bogdan O Popescu„, a scris Andreea Esca pe reţeaua de socializare.

Evident, fanii ei au fost încântaţi să o vadă în această ipostază şi au felicitat-o pentru că îşi aminteşte şi acum, la 40 de ani, de foştii colegi.

Andreea Esca şi-a început cariera în 1992, la postul TV SOTI, iar la scurt timp a început un stagiu de pregătire la CNN. Deşi ar fi putut să lucreze la faimosul post american, ea s-a întors în România, unde a fost angajată la Pro TV, postul pentru care lucrează de 15 ani. Acum, este corespondent CNN şi are la activ o mulţime de premii ca prezentator de ştiri.

andreea esca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter