Rebel Wilson, transformare uluitoare. Fanii, umiți de poza în care apare în costum de baie

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 iulie 2020, 14:02

În ultimele luni, celebra actriță Rebel Wilson (40 de ani) cunoscută din filme precum „Pitch Perfect”, „Isn’t It Romantic” sau „Cats” a reușit să dea jos un număr impresionant de kilograme.

Wilson s-a făcut remarcată la Hollywood cu rolurile de „grăsuță amuzantă”, dar publicul va trebui să se obișnuiască, de acum înainte, cu noa sa înfățișare.

Citeşte şi: Cum se ține dieta SirtFood. Adele a slăbit 45 de kilograme cu ajutorul ei

Rebel Wilson a postat recent pe rețelele de socializare o poză îndrăzneță în care apare în costum de baie. Fanii au rămas uimiți de cât de schimbată este actrița, iar comentariile apreciative și like-urile nu au întârziat să apară în dreptul postării sale pe Instagram. Vezi poza în galeria foto de mai jos.

Cu ajutorul dietei Viva Mayr și a unui program de exerciții fizice regulat, întocmit de antrenorul ei personal Jono Castano, Rebel Wilson a slăbit peste 20 de kilograme până în prezent și nu se oprește aici. Scopul vedetei este să ajungă la 75 de kilograme până la sfârșitul acestui an.

Dieta Viva Mayr, bazată pe regulile simple initiale ale medicului F. X. Mayr, presupune eliminarea alimentelor de tip junk food, reducerea zaharurilor și a carbohidraților și încurajează masticația lentă.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

surse foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter