Se vor mai căsători? Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au mers la terapie în timpul izolării

De Unica.ro, pe

Jennifer Lopez (51 de ani) apare pe cea mai recentă copertă a revistei americane Allure. În interviul oferit publicației, actrița a vorbit deschis despre relația cu logodnicul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (44 de ani).

Asemenea tuturor locuitorilor Pământului, Jennifer și Alex au fost nevoiți să se adapteze restricțiilor și schimbărilor impuse de pandemia de coronavirus. „Mi-e dor să fiu creativă și să alerg tot timpul”, a explicat Jennifer.

Se vor mai căsători? Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au mers la terapie în timpul izolării

„Dar Alex, dintre toți oamenii, spunea: «Iubesc asta. Iubesc să fiu acasă. Iubesc să am întâlniri pe Zoom. Iubesc să știu că am copiii și pe tine mereu alături». A fost, sincer, foarte bine”, a mai spus solista.

A continuat: „Am muncit mai mult la propria persoană. Am mers la terapie. Cred că ne-a fost foarte util în relație”. Ca multe alte perechi, Jennifer și Alex urmau să-și oficializeze relația în anul 2020, însă planurile lor au fost date peste cap de pandemie.

Cu toate acestea, cuplul speră ca anul acesta să-și spună „Da!”. „A fost ceva semnificativ. Planificasem luni la rând nunta și era peste Ocean… Poate că nu era momentul potrivit”, a mai spus Jennifer.

În cele din urmă, artista s-a menținut ocupată. A continuat să lanseze piese, iar, în plus, a lansat și brandul de cosmetice J. Lo Beauty. Mai mult decât atât, Jennifer a susținut o reprezentație în cadrul inaugurării noului președinte american, Joe Biden.

Deși îi place să fie productivă atât cât poate, actrița a explicat: „Am și stat pe canapea și am mâncat chipsuri! Ideea este să nu te obișnuiești cu asta fiind atât de ușor și distractiv”.

Din 2004 până în 2011, Jennifer a fost căsătorită cu muzicianul Marc Anthony (51 de ani). Fostul cuplu are împreună doi copii, un fiu și o fiică, gemenii Emme și Max (12 ani).

În prezent, artista este logodită cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez. Sportivul are și el două fiice, Natasha și Ella.

Foto: Instagram

Citește și:

Instagram versus realitate: Cum arată Jennifer Lopez în costum de baie la 51 de ani

Alina Laufer, noi detalii despre starea ei de sănătate. Este însărcinată în 7 luni cu gemeni

Diana Dumitrescu, criticată pentru felul în care își crește fiul. Cum răspunde mesajelor negative?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter