Actorii Shailene Woodley și Aaron Rodgers s-au logodit

De Adelina Duinea, pe

Sâmbătă, 6 februarie 2021, Aaron Rodgers, fundașul echipei de fotbal american Green Bay Packers, a mărturisit că s-a logodit. Deși sportivul în vârstă de 37 de ani nu a dezvăluit identitatea logodnicei lui, E! News a confirmat că actrița Shailene Woodley (29 de ani) este „aleasa”.

Actorii Shailene Woodley și Aaron Rodgers s-au logodit

După logodna surpriză, o sursă a dezvăluit în exclusivitate pentru E! News cât de nerăbdătoare este perechea să înceapă acest nou capitol împreună. „Abia așteaptă să se căsătorească. Își doresc să se întâmple curând”, a declarat sursa. „Au avut o conexiune intensă încă de la început”, a completat.

„De când s-au cunoscut au știut că au ceva special și diferit de tot ceea ce au experimentat în relațiile anteriore. A fost o logodnă rapidă, dar pentru cei care-i cunosc nu a fost o surpriză”, a adăugat sursa. Deși acum au o relație la distanță, cuplul nu a fost de la bun început despărțit de sute de mile.

„Au petrecut toată toamna împreună. Au locuit împreună în toată acea perioadă”, a mai dezvăluit sursa. „Ea îl susține foarte mult în carieră și a înțeles și acceptat munca lui. Deși are propria carieră, a vrut să-i fie alături [în Wisconsin, SUA]. Anul următor au în plan să călătorească în zone mai călduroase.”

Până la acest moment, actrița nu a vorbit deloc despre relația lor. Sportivul, însă, a dezvăluit că s-a logodit în discursul de acceptare al premiului NFL pentru cel mai valoros jucător.

„2020 a fost în mod clar un an nebun, plin de schimbări, maturizare și de momente minunate și memorabile”, a spus. „M-am logodit și am jucat cel mai bun fotbal din cariera mea”, a mai spus.

Înaintea acestei logodne, actrița a format timp de doi ani un cuplu cu șoferul de curse Danica Patrick. În iulie 2020, perechea s-a despărțit. În 2017, Shailene a fost într-o relație cu jucătorul de rugby Ben Volavola. Anterior, sportivul a format un cuplu cu actrița Olivia Munn (40 de ani).

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Ashley Benson și G-Eazy s-au despărțit. „I-a spus că relația lor s-a sfârșit”

Raluca Pastramă, primele declarații după divorțul de Pepe. Cu cine vor locui fiicele lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter