Celebrități care s-au logodit în 2021

De Unica.ro, pe

Mai multe celebrități au avut parte de surprize pe plan personal anul acesta. Au trăit momente inedite, pline de iubire, romantism și… inele de logodnă spectaculoase. Printre vedetele care s-au logodit anul acesta se numără Lindsay Lohan, Kristen Stewart, Britney Spears.

Celebrități de la Hollywood și vedete din România și-au anunțat logodna în 2021. Acestea au vrut să împărtășească cu fanii lor fericitele evenimente și au publicat imagini cu inelele de logodnă pe rețelele de socializare. Le găsești în GALERIA FOTO.

Celebrități care s-au logodit în 2021

Grace Gummer

Grace Gummer, fiica lui Meryl Streep, s-a logodit cu Mark Ronson. Cei doi formează un cuplu din 2020.

Bella Thorne

Actrița Bella Thorne este una dintre celebritățile care (23 de ani) s-a logodit în 2021. Acesta și iubitul ei, Benjamin Mascolo, formează un cuplu de 2 ani. Solistul de origine italiană a anunțat logodna în data de 20 martie 2021, în mediul online. „A spus DA”, a scris Benjamin pe Instagram.

Shailene Woodley și Aaron Rodgers

În data de 6 februarie 2021, Aaron Rodgers, fundașul echipei de fotbal american Green Bay Packers, a mărturisit că s-a logodit. Deși sportivul în vârstă de 37 de ani nu a dezvăluit identitatea logodnicei lui, presa internațională a scris că actrița Shailene Woodley (29 de ani) este „aleasa”.

Lindsay Lohan, Kristen Stewart, Britney Spears, celebrități care s-au logodit în 2021

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan (35 de ani) s-a logodit cu iubitul ei, Bader Shammas (34 de ani). Actrița a publicat în mediul online primele fotografii cu inelul de logodnă. În descrierea imaginilor, Lindsay a scris: „Iubirea mea. Viața mea. Familia mea. Viitorul meu”.

Kristen Stewart

Actrița Kristen Stewart s-a logodit cu iubita sa, scenarista Dylan Meyer: „A fost foarte drăguț, s-a descurcat foarte bine. Ne căsătorim, se întâmplă”, a mărturisit actrița. Aceasta a dezvăluit că își dorește o nuntă simplă, la care să nu poarte rochie de mireasă, ci o ținută casual.

Britney Spears

Britney Spears face parte dintre acele celebrități care au spus DA! în 2021. Acesta s-a logodit cu iubitul ei, antrenorul de fitness Sam Asghari. Cei doi formează un cuplu din 2016. Pe 13 septembrie 2021, solista a dezvăluit că a primit inelul de logodnă: „Nu pot să cred!!!!!”, a scris cântăreața în dreptul unui videoclip în care-și arată mândră inelul de logodnă.

Vedete din România care s-au logodit în 2021

Ana Baniciu

Ana Baniciu s-a logodit cu iubitul ei, Edy Kovacs: „Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită 😂 Te iubesc, Edy!”, a scris cântăreața pe Instagram.

Anda Adam

Anda Adam s-a logodit cu noul iubit: „Am vrut să arăt că am un inel foarte drăguț. Iubitul meu misterios jur că este născut de Valentine’s Day, pe 14 februarie. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El e francez”, a declarat cântăreața.

Citește și: Gwen Stefani şi Blake Shelton s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit! Primele imagini cu verighetele perechii

James Middleton și Alizee Thevenet s-au căsătorit. Prima imagine de la nunta cuplului

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit. Vedeta a publicat prima imagine în rochia de mireasă

Antonia și Alex Velea, printre cuplurile de vedete care s-au logodit în 2021

Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă și Alex Ursache s-au logodit. Cei doi au plecat în vacanță în Turcia, acolo unde artista a primit inelul de logodnă. „Am spus Da. Te iubesc @alexursache”, a scris atunci cântăreața pe rețelele de socializare.

Alin Oprea

Alin Oprea, fostul solist al trupei Talisman, și iubita lui, Medana Medaria, s-au logodit după 2 ani de relație. Artistul și-a cerut iubita în căsătorie pe 20 iulie 2021.

Nicole Cherry

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Florin Popa, după trei ani de relație. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară, după ce artista a adus pe lume o fetiță, Anastasia.

Antonia și Alex Velea

Antonia (31 de ani) și Alex Velea (36 de ani) s-au logodit! Solistul a făcut anunțul în mediul online. „A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a scris artistul.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter