Actrița Bella Thorne și iubitul ei s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă?

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 iunie 2022, 13:44

Actrița Bella Thorne (23 de ani) s-a logodit cu iubitul ei, Benjamin Mascolo (27 de ani). Cei doi formează un cuplu de 2 ani. Solistul de origine italiană a anunțat logodna sâmbătă, 20 martie 2021, în mediul online. „A spus DA”, a scris Benjamin pe Instagram, alături de mai multe imagini.

Actrița Bella Thorne și iubitul ei s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă?

La Stories, muzicianul a publicat un videoclip în care a fost surprinsă reacția solistei. „Îți mulțumesc pentru că ești minunată, draga mea. Te iubesc atât de mult”, a spus Benjamin. „Yay! Ne căsătorim. Vom celebra atât în Italia, cât și în America”, a adăugat solistul.

Actrița a dat afirmativ din cap și a completat: „Da. Te iubesc atât de mult. Acum sărută-mă”. Benjamin i-a cerut mâna Bellei pe platourile de filmare ale noului lor film, Time is up.

„Am scris o scrisoare de dragoste pe spatele scriptului filmului nostru… la finalul ultimei scene”, a dezvăluit Benjamin. „Ea era în fața monitorului cu regizorul și… surpriză.” Bella și Benjamin și-au început relația în primăvara anului 2019.

„Ben este un drăgălaș. Să-l văd prin apel video mereu îmi aduce un zâmbet larg pe chip”, mărturisea actrița pentru People, în iunie 2019. „Evident, el locuiește în Italia deci este un lucru interesant.”

În iulie 2019, Bella a vorbit despre sexualitatea ei. „De fapt, sunt pansexuală, nu știam asta. Îți plac ființele. Îți place cine îți place. Nu trebuie să fie fată sau băiat, un el, o ea, ei, ele, asta sau aia. Literalmente… îți place o personalitate. Îți place o ființă”, spunea actrița atunci.

Citește și:

Andreea Marin, primele declarații după ce hoții au încercat să-i jefuiască locuința

Olimpia Melinte, pregătiri pentru al doilea copil. Actrița va naște în aprilie 2021

Cu ce problemă de sănătate se confruntă actrița Doinița Oancea

Mirela Vaida, declarații în lacrimi din fața secției de Poliție. A depus plângere împotriva agresoarei

În octombrie 2019, Bella anunța că avea o nouă iubită, Alex Martini, în timpul în care își continua relația cu Benjamin. „Voi fetelor sunteți drăguțe”, spunea Benjamin la vremea aceea. Nu este clar dacă Bella și Alex mai formează un cuplu.

Anterior, Bella a format mai mulți ani un cuplu cu rapperul Mod Sun (34 de ani). După despărțirea de rapper, Bella a fost într-o relație deschisă cu solista și creatoarea de conținut Tana Mongeau (23 de ani). În februarie 2019 s-au despărțit.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter