Reacția Ramonei Olaru, după zvonurile despărțirii de Cătălin Cazacu. Ce a postat în mediul online

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 ianuarie 2022, 10:55

În urmă cu câteva zile, în presa modenă au apăru zvonuri conform cărora Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-ar fi despărțit. Cei doi și-au petrecut sărbătorile de iarnă în Zanzibar, iar gurile rele spun că la întoarcrea în România, ar fi pus capăt relației din cauza unor neînțelegeri pe care le-au avut în vacanța exotică.

Aceste zvonuri au apărut la scurt timp după cei doi declarau că vor să facă următorul pas în relație și vorbeau chiar de nuntă și de un copil.

2022 vine cu planuri bune. Nu am uitat că sunt sportiv de performanță și încerc să le îmbin și să mă reîntorc pe pistă și să recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani și pe care l-am avut 17 ani de zile. Și, cine știe? Nu mai sunt burlac, ca anul trecut pe vremea asta, și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona, care este aici lângă mine, acceptă – a declarat Cătălin Cazacu, înainte de plecarea în Zanzibar, în emisiunea „La Măruță”.

Citeşte şi: De ce a ajuns Dani Oțil să facă economie la electricitate: „O să ziceți că sunt zgârcit!”

Citeşte şi: Jenna Jameson, diagnosticată cu o boală gravă. Fosta actriță a filmelor pentru adulți nu mai poate merge

Citeşte şi: Marina Almășan, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Victor Socaciu: „Acum am dreptul să vorbesc despre ce nu s-a spus!

Citeşte şi: Ce pensie are Ilie Năstase, după ce a scris istorie în tenisul mondial

La rândul ei, în ultimele săptămâni, Ramona s-a declarat nerăbdătoare să facă un copil și a dezvăluit care sunt lucrurile care o atrag la Cătălin Cazacu:

Îmi doresc un copil, așa că poate în 2022 vine! El mă iubește foarte mult și a făcut orice a fost posibil ca eu să mă simt bine și să fiu cea mai fericită! Și-a dorit să-mi arate toate locurile speciale din locul acesta superb! Însă multe altele incredibile le-am descoperit împreună! Și, ca să concluzionez, e un om/iubit pe care te poți baza oricând! Cel mai mult îmi place la mine când sunt cu el că pot să fiu exact așa cum sunt! Și, crede-mă, nu e neapărat ușor de căzut la pace cu mine! Îmi place că îmi dă încredere în mine și prin faptul că el mă apreciază atât de mult, ajung și eu să îmi cunosc adevărata valoare!

La o zi după apariția zvonurilor de despărțire, prezentatoarea de la Antena 1 a avut o primă reacție cu privire la cele apărute în presă. Ramona a postat pe InstaStory o captură foto cu un titlu apărut în publicațiile mondene care anunța despărțirea ei de Cazacu.

“I-auzi Cazacu ce ‘zice’  vesele (n.r. – publicația care a postat știrea)” – a scris Ramona, îndreptu postării, fără să facă alte precizări.

Reacția Ramonei Olaru, după zvonurile despărțirii de Cătălin Cazacu. Ce a postat în mediul online

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter