Reacția Mariei Constantin după ce Bianca Drăgușanu i-a spus că poartă haine fake

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 15:23

Recent, în cadrul unei emisiuni TV, Bianca Drăgușanu (40 de ani) a comentat una dintre ținutele Mariei Constantin (35 de ani). În imaginea comentată de model, interpreta de muzică populară poartă un set Louis Vuitton.

„Nu știu cine este, dar astea (n.red.: hainele) sunt fake sută la sută”, a spus Bianca Drăgușanu. Ulterior, cântăreața a reacționat.

Reacția Mariei Constantin după ce Bianca Drăgușanu i-a spus că poartă haine fake

„Eu nu am treabă cu lucrurile astea. Pur și simplu, hainele respective, le-am luat pentru că am vrut să o ajut pe o fată care se descurcă foarte greu. Are doi copii de crescut, iar hainele respective ea le aduce. De unde le aduce este strict problema ei. Eu am vrut să o ajut, să-i fac o postare, ca oamenii să cumpere de la ea. Asta a fost sugestia pe care am făcut-o eu”, a declarat Maria Constantin pentru WOWbiz.

„Acum prea puțin important este dacă este fake sau nu este fake, mai ales în momentul în care nu ai ce pune copiilor pe masă să mănânce. Eu asta am făcut. Am vrut să o ajut pe o fată care-mi este dragă. Admir femeile care sunt independente, care vor să se descurce singure și tocmai de-asta am vrut să o ajut. E prea puțin important dacă hainele alea sunt fake sau sunt originale”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Maria Constantin, pregătită să îmbrace rochia de mireasă a treia oară: „Va fi ultima. Mi-am promis solemn”

Bianca Drăgușanu, intervenție estetică neașteptată. Ce și-a făcut de data aceasta.”Frumusțea presupune sacrificii”

De ce afecțiune suferă Bianca Drăgușanu. „Singurul lucru pervers din corpul meu”

„Este o modă. Eu, de exemplu, dacă nu-mi permit să cumpăr niște haine de firmă, mai bine îmi cumpăr niște haine normale, care nu trebuie să aibă neapărat inscripționat un brand sau mai știu eu ce. Deci eu sunt de principiul că mai bine cumpăr ceva normal, pe bugetul pe care mi-l permit, și astfel o să arăt tot timpul perfect”, a completat.

„Numai că în România este trendul acesta, inclusiv cei care vând la magazin au haine de brand sau mai știu eu ce firme. Ăsta este un trend în România. Eu n-am vrut decât să o ajut pe fata respectivă. Foarte multe fete se îmbracă de firmă, nu contează dacă sunt fake-uri sau nu, dar le place cumva să-și arate firmele pe ele. Eu am vrut doar să ajut și să fac o faptă bună pentru fata respectivă”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter