Reacția lui Petre Roman când a auzit că fiica lui s-a despărțit de Marius Elisei

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 ianuarie 2021, 11:15

Despărțirea Oanei Roman de Marius Elisei este unul dintre subiectele momentului în showbiz-ul autohton. Chiar dacă între cei doi au mai existat certuri în trecut, nimeni nu se aștepta să se ajungă la o despărțire definitivă după o relație de peste șapte ani.

Primele zvonuri legate de despărțirea dintre Oana și Marius au apărut în 2020, la jumătatea lunii decembrie, iar acum lucrurile par a fi cât se poate de clare – cei doi și-au spus „Adio” și au luat-o pe drumuri diferite în viață.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Oana Roman a vorbit deschis despre despărțire în cadrul unei emisiuni la Kanal D, unde a dezvăluit, printre altele și că tatăl ei, Petre Roman, ar fi încercat să intervină pentru a le salva căsnicia.

Oana spune că nu i-a permis tatălui să se amestece în vreun fel între ea și Marius, afirmând că este suficient de capabilă pentru a-și rezolva singură problemele de cuplu.

Citeşte şi: Marius Elisei, bănuit că ar fi părăsit-o pe Oana Roman pentru o altă femeie

„M-a întrebat doar și i-am spus . Trebuie până la urmă singură să îmi rezolv problemele. Dar el m-a tot sunat, m-a tot întrebat dacă este totul OK”, a spus Oana Roman, în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Oana Roman s-a căsătorit cu Marius Elisei în 2014. Cei doi au împreună o fată, Isabela, în vârstă de 6 ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter