Reacția Danei Rogoz după discuția despre vaccinare dintre Olivia Steer și dr. Mihai Craiu

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 22 martie 2019, 13:53
Olivia Steer, activistă anti-vaccinare, și dr. Mihai Craiu, pediatru foarte cunoscut în România, s-au întâlnit în platoul unei emisiuni TV și au discutat în contradictoriu pe tema vaccinurilor. Subiectul s-a viralizat rapid, astfel că mulți medici și părințu au comentat argumentele celor doi. Printre părinții care și-au exprimat opinia s-a numărat și Dana Rogoz, mama unui băiețel de cinci ani. 

Urmarește discuția dintre dr. Mihai Craiu și Olivia Steer!

Reacția Danei Rogoz după discuția despre vaccinare dintre Olivia Steer și dr. Mihai Craiu

Ea a scris pe pagina sa de Facebook că îi felicită pe cei care au organizat întâlnirea, însă a adăugat: ”Nu poate sa nu ma intristeze faptul ca un medic a ajuns in situatia de a se justifica in fata unora cu pareri, dar fara studii. Trebuie sa fie ingrozitor de frustrant.” Aflată evident de partea celor pro-vaccinare, Dana a ironizat poziția și argumentele Oliviei Steer.

”E ca si cand un structurist iti spune clar ca are risc seismic casa ta, iar tu ii spui ca nu e adevarat, pentru ca tu nu ai simtit mai nimic la ultimul cutremur, iar prietena ta cea mai buna s-a speriat ingrozitor in blocul ei nou. Plus ca sigur structuristul e platit de producatorii de ciment si de aia insista sa pui stalpul ala de rezistenta…”, a scris Dana Rogoz.

Ea s-a referit la câteva dintre argumentele anti-vaccinare oferite de Olivia Steer. Aceasta din urmă a spus, printre altele, că prietena ei are un copil cu tulburare de spectru autist descoperită la scurt timp după un vaccin. De asemenea, când s-a discutat despre studiile care susțin importanța vaccinării, Olivia Steer a susținut că acestea ar fi plătite de marile companii farmaceutice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter