Dana Rogoz, declarație de dragoste pentru soțul ei, Radu Dragomir: „Ne topim amândoi”

De Oana Savin, pe

Dana Rogoz (37 ani) și Radu Dragomir (55 ani) formează un cuplu de mai bine de 18 ani, însă se iubesc la fel de mult ca în prima zi.

Au o familie frumoasă și o căsnicie bazată pe iubire și respect. Dana și Radu împărtășesc aceleași pasiuni și se completează perfect unul pe celălalt.

Dana Rogoz, declarație de dragoste pentru soțul ei, Radu Dragomir

Dana Rogoz ține un jurnal onșine, iar în fiecare zi povestește cum au decurs lucrurile pentru ea în ziua respectivă. În acest jurnal, actrița îi include și pe soțul ei, dar și pe cei doi copii ai cuplului, Lia și Vlad, care au cucerit inimile internauților.

Joi, Dana a postat, în fila de jurnal cu numărul 31/365, o declarație de dragoste pentru soțul ei, regizorul de film, Radu Dragomir.

„Râdem la aceleași glume, alegem fix aceeași canapea dintr-un catalog cu sute de obiecte, ne topim amândoi când ne îmbrățișează copiii și continuăm, chiar și după mai bine de 18 ani de relație, să ne facem planuri împreună, să visăm la un alt film al nostru sau la o călătorie cu rulota la capătul lumii. El e!”, a scris actrița într-o postare pe Instagram, însoțită de o imagine în care apare cu Radu.

Citește și: Cum arată apartamentul pe care Dana Rogoz l-a renovat: „Îmi e extrem de drag”

Citește și: Dana Rogoz, experiență inedită chiar în fața casei ei: „Poate unii dintre voi nici nu vor crede ce urmează să vă povestesc”

Cum a început povestea de dragoste dintre Dana și Radu

În luna mai, Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir urmează să îmlinească 19 ani de când formează un cuplu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Dana și Radu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, pe care Radu îl regiza și în care actrița juca.

„Nu a fost dragoste la prima vedere, aveam amândoi alte relații, dar a fost întotdeauna o relație foarte bună din punct de vedere profesional. Au fost povești care s-au încheiat și altele care au început. (…) Noi am crezut foarte tare în ce trăiam și trăim și acum. (…) Noi chiar nu cred că suntem o tipologie anume. (…) Am început o poveste foarte curată și asumată de la început”, a declarat actrița în podcastul „Acasă la Măruță”.

Citește și: INTERVIU. Dana Rogoz, despre provocările vieții de actor: „Trebuie să te împaci cu faptul că profesia asta ține foarte mult de șansă”

Citește și: Povestea primului scurtmetraj scris și regizat de Dana Rogoz

Între Dana Rogoz și Radu Dragomir este o diferență de vârstă de 19 ani, dar pe care cei doi nu o simt.

„Este o diferență doar pe hârtie, sincer. (…) Ceea ce mă bucură cel mai mult este că, în continuare, Radu îmi este și cel mai bun prieten. Ne cunoaștem atât de bine, încât discuțiile noastre, pentru cei din jur, par de cele mai multe ori eliptice și fără sens. Când mă gândesc la el, parcă mă gândesc la mine, și invers”, mărturisea actrița în urmă cu ceva timp.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dana Rogoz și Radu Dragomir

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter