Dana Rogoz, experiență inedită chiar în fața casei ei: „Poate unii dintre voi nici nu vor crede ce urmează să vă povestesc”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 noiembrie 2022, 16:05

Dana Rogoz și familia ei au avut parte de o experiență inedită chiar în fața casei lor din București. Actrița a povestit pe rețelele de socializare întâmplarea hazlie.

Dana Rogoz, în vârstă de 37 de ani, a împărtășit cu fanii din mediul online o întâmplare cu totul neobișnuită de care a avut parte în weekend-ul care tocmai a trecut.

Nu am o imagine din cel mai bun moment al zilei de ieri (n.r – duminică, 13 noiembrie). Și mă gândesc că poate unii dintre voi nici nu vor crede ce urmează să vă povestesc, și-a început Dana Rogoz postarea de pe contul ei de Instagram.

Dana Rogoz, experiență inedită chiar în fața casei ei: „Când m-am trezit eu, era deja întuneric afară”

Actrița a dezvăluit că în timp ce se întorceau acasă după o plimbare cu mașina prin București, atât ea, cât și cei doi copii, Lia și Vlad, au adormit. Pentru că nu s-a îndurat să-i trezească când au ajuns acasă, soțul artistei, regizorul Radu Dragomir (55 de ani), a preferat să se odihnească alături de ei, astfel că toți patru au dormit în mașină până seara, chiar în fața casei lor.

Dar pe cuvânt că cel mai bun moment al acestei duminici a fost când, pe timpul unui drum cu mașina prin București, pe la ora prânzului, Lia a adormit. După care, nu știu exact dacă eu am adormit prima sau Vlad. Cert e că Radu când a ajuns în fața casei și-a dat seama că dormim buștean toți 3 și nu s-a îndurat să ne trezească. Drept urmare, s-a culcat și el, în scaunul șoferului, unde era. Și uite așa, am dormit toți 4 în mașină, în fața casei noastre, prinși în centuri. Când m-am trezit eu, era deja întuneric afară, iar restul familiei dormea în continuare liniștită, a mai povestit îndrăgita actriță.

„A fost felul nostru de a ne juca, de a ne bucura de viață, fără să renunțăm la programul obișnuit de serviciu și grădiniță”

În jurnalul ei online, Dana Rogoz a vorbit și despre momentul în care a dormit alături de soțul și băiețelul ei în autorulotă, în fața grădiniței lui Vlad.

Peste noapte am dormit toți 3 în același pat mare și comod. Iar Vlad a privit din pat, în pijama, cum se deschid porțile grădiniței și cum vin primii copii. Ba chiar le-am invitat pe educatoare la noi în rulotă, la mic dejun. (…) A fost felul nostru de a ne juca, de a ne bucura de viață, fără să renunțăm la programul obișnuit de serviciu și grădiniță.

Ba chiar am ajuns mai repede decât de obicei! Nu am fost chiar primii intrați în grădiniță, dar sigur am fost primii în fața ei când s-a deschis, chiar dacă o priveam de sub pilotă, pe geamul rotunjit de sus, de lângă patul suspendat, a scris Dana Rogoz pe blogul ei în noiembrie 2019.

Ce valori vrea Dana Rogoz să le transmită copiilor ei

Adrian Titieni mi-a fost profesor. Vorbeam cu el despre asta și despre cei trei R, recunoștință, respect și responsabilitate. Mi-am dat seama că sunt atât de importante aceste lucruri, să reușești să le transmiți copiilor tăi ca ei să fie echilibrați și integrați. Dacă ar avea acești trei R cred că ar fi grozav și aș vrea tare mult să-și găsească pasiunea în orice fac, să aleagă din iubire, a mărturisit actrița pentru revista Unica.

Aceasta a dezvăluit și care este mantra după care se ghidează în viață.

Îmi trebuie puțin să fiu fericită, știu să-mi găsesc foarte repede resursele să mă bucur și să mă mobilizez în multe situații. Am învățat să mă bucur și să fiu conștientă de ceea ce am. Când zic fericită, mă refer la a fi echilibrată, în armonie cu restul, așa încerc să-mi trăiesc viața, cu recunoștință.

Citește și: ”M-am măritat cu băiatul din tramvai”

Cele mai ghinioniste zodii în 2023. Racii și Vărsătorii, printre nativii vizați!

În bucătăria Octaviei Geamănu miroase a bețișoare parfumate: “Soțul meu m-a educat în direcția asta. La început, am avut și eu diverse tentative”/ EXCLUSIV

Al Bano a spus ce s-a întâmplat în noaptea în care fiica lui a dispărut: „Acesta e dramaticul adevăr!”

Între Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, este o diferență de 18 ani

Dana Rogoz, în vârstă de 37 de ani și Radu Dragomir, în vârstă de 55 de ani, se iubesc de mai bine de 18 ani și sunt căsătoriți de 10 ani. Între cei doi este o diferență de 19 ani, dar actrița a mărturisit că acest lucru a venit mai degrabă cu avantaje, decât cu dezavantaje.

Întrebările vin din exterior, în interviuri, ele ne reamintesc lucrul acesta, pe care noi nu l-am simțit. Doar dacă merg la terapeut și raționalizez excesiv la modul „hai să vorbim despre diferență” pot să găsesc mai mult avantaje, sincer, decât vreun dezavantaj. El deja era un om cu experiență, matur, așezat, echilibrat, evita puseurile astea, reacțiile astea exagerate, adolescentine.

N-au existat în relația noastră și a ajutat. Altfel, noi nu am avut niciodată tipul acesta de glume, că tu ești altă generație, niciodată n-am făcut referire la asta. Eu, când am ajuns să-l cunosc, nu știam ce vârstă are și nici nu mă interesa. Ne-am întâlnit pe set. Mai târziu ceilalți din jur ne aminteau asta. Pentru noi n-a contat, a mai povestit Dana Rogoz.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter