Reacția Cristinei Ich în urma incidentului cu fata bătută de colege

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 septembrie 2020, 19:12

În urmă cu câteva zile, pe rețelele de socializare a fost distribuit masiv un filmuleț în care o fetiță de doar 13 ani era bătută, scuipată și umilită de mai multe adolescente care nu doar o loveau, dar îi și adresau cuvinte grele.

Incidentul a avut loc în Târgu Jiu, iar oamenii legii s-au autosesizat și au început investigațiile pentru a descoperi cine sunt tinerele implicate în această poveste îngrozitoare.

În urma acestui incident și a reacției internauților, Cristina Ich a postat pe pagina sa de Instagram mai multe mesaje prin care îi roagă pe toți să nu mai mediatizeze acest caz care îi poate „inspira” și pe alții să aibă un comportament violent asemenător cu cel al tinerelor agresoare.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Sunt atât de tristă și în același timp revoltată. Nu am crezut că există așa ceva. Nu putem să rămânem indiferenți!”, a scris Cristina în dreptul unei capturi foto cu fata abuzată.

Înfuriată de această întâmplare, vedeta i-a numit pe tinerii agresori „viitori criminali”: „Sunt viitori criminali, psihopați… Oamenii (scuze că am spus ‘oameni’) care dau cu bestialitate în alți oameni nu au conștiință, nu au remușcări, nu au nimic. Cei 7 ani de acasă? Pe bune? Te salva măcar sentimentul de milă, dar ei/ele nu au milă, pentru că nu simt. Ăsta e omul rău, omul pe care nimic nu-l va putea salva, nici societatea și nici măcar educația.”

„Am fost crescută de bunici (cu 4 clase), nu vreau să aud scuza cu ‘educația’. Nimic nu scuză actul de cruzime, absolut nimic”, a mai scris Ich într-un alt mesaj.

Sursa foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter