Reacția lui Alexandru Pițurcă după ce s-a spus că s-a despărțit de Cristina Ich

De Unica.ro, pe

După ce apărut zvonuri potrivit cărora s-ar fi despărțit, atât Cristina Ich, cât și Alexandru Pițurcă au ținut să lămurească care este adevărul în ceea ce privește relația lor.

Relația dintre Cristina Ich și Alexandru Pițurcă a fost subiect de discuție la masa de Revelion. Zvonurile potrivit cărora ar fi în depresie după ce ar fi fost părăsită de iubit au înfuriat-o pe nora lui Victor Pițurcă.

Mi-a dat o prietenă mesaj: Băi, ești subiect de bârfă la masa de Revelion. (…) Voi aveți impresia că s-a născut bărbatul care să mă bage în depresie că m-a lăsat, dar ce, nu m-am mai lăsat bărbații?! (…) Mie nu mi se pare că asta este motiv să intrii în depresie. (…) Vă dați seama cam cât de ocupate erau duduile alea că în seara de Revelion să vorbești despre o țoapă de pe Instagram. Fetiță, da n-ai altă treabă? Du-te și regulează-te, fă ceva!, a transmis Cristina Ich pe rețelele de socializare, potrivit cancan.ro.

La rândul său, Alexandru Pițurcă a ținut să pună punct speculațiilor.

Nu m-am despărțit de Cristina și nici nu am de gând. Mulțumesc, a spus fiul fostului selecționer al României.

Citește și: Loredana Chivu, criticată de fani că își editează excesiv pozele: „Doamne ferește! Ești horror!”

Lucian Viziru, în spital de Revelion. Artistul a fost suspect de infarct

Ce s-a întâmplat cu Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent” din 2017. Ce a făcut cu premiul de 120.000 de euro

De ce s-a dus Loredana Groza la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor România 2021

Cum a început povestea de dragoste dintre Alexandru Pițurcă și Cristina Ich

Cristina Ich și Alexandru Pițurcă formează un cuplu de mai mulți ani și pe 25 octombrie 2019 au devenit părinți pentru prima oară. Băiețelul lor a primit numele Noah Alexandru.

Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere.

Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe WhatsApp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi, a povestit modelul.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter