Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 15:47

Modelul a devenit oficial Cristina Ich, după ce și-a schimbat numele de familie în buletin. Inițial o chema Cristina Micu.

Cristina Ich le-a dezvăluit fanilor săi din mediul online că și-a schimbat numele din buletin. Pe partenera de viață a lui Alex Pițurcă nu o mai cheamă Cristina Micu.

Am îngropat numele pe care îl uram cel mai mult și de azi sunt oficial – Cristina Ich. Sunt așa bucuroasă, a transmis modelul.

Citește și: A slăbit 50 de kg mâncând tot ceea ce și-a dorit

CRBL de la „Survivor” a spus adevărul: cât de mult îl costă chiria în Spania

Cum și-a surprins Alin Oprea iubita de Ziua Îndrăgostiților

Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt. „Nu se poate deplasa”

De ce a ales Cristina Ich să-și schime numele

Vedeta a anunțat public că intenționează să-și schimbe numele anul trecut, în cadrul podcast-ului Acasă la Măruță. Tot atunci a mărturisit și care este motivul din spatele alegerii sale.

O să-mi schimb numele din buletin în Cristina Ich. O să pun Cristina Ich, atât. Simt că numele ăsta mă va ajuta. În 2009-2010 mă prezentam cu numele acesta. Eu spuneam Cristina Ich, nu spuneam niciodată Cristina Micu.

Probabil că ăsta e și motivul pentru care îmi schimb numele pentru că nu vreau să mă lege absolut nimic de viața pe care eu am lăsat-o îngropată cu ani în urmă și pentru care eu m-am resemnat și nu am vrut să vorbesc niciodată despre subiectul ăsta. Pentru mine e foarte sensibil, mărturisea atunci Cristina Ich.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter