Cristina Ich are probleme de sănătate. „Trebuie să mă opereze”

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Cristina Ich (35 de ani) a declarat că urmează să sufere o intervenție chirurgicală. Modelul va pleca joi în vacanță alături de iubitul ei, Alexandru Pițurcă (38 de ani), și de fiul lor, Noah Alexandru (2 ani).

Cristina Ich are probleme de sănătate. „Trebuie să mă opereze”

După revenirea din vacanță, Cristina se va opera la una dintre urechi.

„Vin de la doctor, de la ORL. Mi-a zis că speră că nu zbor într-o vacanță. Zic: «Ba da, chiar joi». Zice: «N-ar trebui, riscați să vi se spargă timpanul». Acum sunt pe cortizon, pe antibiotic, nu intru în detalii. Uite-o pe Ich care se tratează acasă și merge în ultimul moment la doctor. Una peste alta, m-am programat la o intervenție. După ce mă întorc din vacanță trebuie să mă opereze. Asta e. Nu e asta tragedia, știam, dar am amânat-o. Acum uite cum sufăr cu urechea. I-am spus domnului doctor că eu nu renunț la vacanță, că trebuie să-l duc pe Noah în vacanță, așa că dacă rămân surdă, asta e. Mi-a mai zis doctorul, se uita pe CT-ul meu: «Doamnă, dar cum stați așa? Nu știați că e caz de operație?». Să nu faceți ca mine!”, a povestit modelul la Insta Story.

Cristina și Alex s-au cunoscut în 2018, prin intermediul unui prieten comun. „M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere”, a povestit Cristina Ich, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cristina Ich, incident neplăcut la aeroport: „Îmi vine să plâng de nervi”

Citește și: Cristina Ich, fotografie rară alături de Alex Pițurcă și de fiul lor, Noah

Citește și: Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

„Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whats App că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine”, a completat modelul atunci.

În februarie 2021, despre relația ei cu Alexandru, Cristina mai spunea: „M-am îndrăgostit. Eu sunt Săgetător. Mă pot îndrăgosti și de 200 de ori pe zi. Dar când l-am întâlnit pe Alex și el pe mine, a fost: «Acum ori niciodată». Nu ne-am făcut vreun plan. Nici nu știam că o să vină în viața noastră un copil”.

„După trei luni, i-am spus: «Sunt însărcinată». Și el a zis: «Ce bine!». El cred că era pregătit. Eu cred că-și dorea. (…) Noi suntem dezechilibrați amândoi. Nu suntem un cuplu echilibrat și un exemplu. Dar este un băiat foarte mișto și noi semănăm foarte mult, am mai spus asta și pe Instagram, la caracter”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter