De a lipsit Cristina Ich o perioadă din mediul online

De Unica.ro, pe

Cristina Ich (35 de ani) a absentat o perioadă din mediul online îngrijorându-și fanii. Influencerița obișnuia să posteze  zilnic poze și videoclipuri pe contul său de Instagram, unde are 830 de mii de urmăritori, dar în ultimele zile nu a mai apărut nimic nou pe pagina sa.

Iubita lui Alex Pițurcă a simțit nevoia să-și justifice decizia de a face o pauza de social media o vreme și le-a transmis fanilor două mesaje în care vorbește despre stările ciudate prin care trece uneori, lăsând să se înțeleagă că nu se simte foarte bine în perioada aceasta și de aceea a stat departe de rețelele de socializare. Cristina Ich spune că în zilele în care nu stă cu telefonul în mână să verifice rețelele de socializare se simte mult mai liniștită.

Sunt bine, am doar o perioadă în care nu am chef să stau pe social media. Zilele în care stau fără telefon și mă desprind de viața virtuală îmi fac extrem de bine și îmi dau seama că sunt mult mai liniștită. E de înțeles că după 10 ani îți poate pieri cheful, devine obositor să fiu mereu perfectă, disponibilă, fericită. Sunt oarecum nevoită să revin.

Admir oamenii care pot ascunde reale sentimente în spatele unui ecran de telefon, eu niciodată nu am putut. Sunt zile în care am nervi, nu mă dau jos din pat, nu am chef să vorbesc cu nimeni, starea vegetativă pe care sunt sigură că o avem cu toții, mai mult sau mai puțin – a transmis Cristina Ich, pe InstaStories.

Citeşte şi: Alice Cavaleru, la spital după ce a fost mușcată de o căpușă. „A fost cu mare stres, fiind însărcinată”

Citeşte şi: Fata cea mică a lui Victor Socaciu spune că primește semne „de dincolo” de la tatăl ei

Citeşte şi: Puya, prins la volan sub influența substanțelor interzise

Citeşte şi: Madonna s-a despărțit de iubitul ei, cu 35 de ani mai tânăr, după trei ani de relație

Cristina Ich a plâns într-un magazin Hermes

Iubita lui Alex Pițurcă a mai avut de-a lungul timpului căderi emoționale. În urmă cu câteva săptămâni, modelul a izbucnit în plâns într-un magazin cu accesorii vestimentare după ce și-a  cumpărat o geantă. Cristina Ich spunea că ieșirea emoțională a avut loc pentru că angajații magazinului respectiv ar fi umilit-o:

Am plâns prima dată când am mers la Hermes. Cât m-au umilit, cât te pot umili ăia în magazin nu aveți idee. Am avut o criză de nervi și am început să plâng de nervi. Geantă mi-au dat, dar nu mi-a plăcut. Dar cât te umilesc… pot primi premiu.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter