Cristina Ich, de urgență la spital cu fiul ei: „Era leșinat, nu mai schița un cuvânt”

De Unica.ro, pe

Cristina Ich a povestit în mediul online că a ajuns de urgență la spital cu Noah, fiul ei și al lui Alex Pițurcă. Băiețelul a avut febră mare timp de trei zile.

Cristina Ich le-a dezvăluit fanilor săi de pe rețelele de socializare că a avut câteva zile de coșmar. Fiul ei, în vârstă de doi ani, s-a îmbolnăvit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Aceasta a povestit că după trei zile în care băiețelul ei a avut febră mare și nu mânca au mers de urgență la spital. Partenera de viață a lui Alex Pițurcă a dezvăluit că analizele au ieșit bine, motiv pentru care medicii i-au dat un medicament slab și i-au zis să aștepte să își revină.

A avut numai 40, 41. 41,5 a avut într-o seară. M-am speriat atât de tare. Am fost cu el la spital, am făcut analize și au spus că nu are nimic și că nu este caz de internat (…) Dar 3 zile la rând a avut doar 40 și 41 febră. Cam câte zile trebuie să-mi mai văd copilul nehrănit?

Copilul meu putea să intre în convulsii și ei îmi ziceau să stau liniștită. Mi-au dat antitermice. (…) Copilului nu îi trecea febra nici cu cele mai puternice medicamente și vomita într-una, a spus vedeta.

Citește și: Șeful nu a lăsat-o să meargă la baie. Ce a urmat e de tot râsul

Anca Țurcașiu, sexy și provocatoare la 51 de ani. Poza cu care și-a înnebunit fanii

CRBL, atacat dur de soțul Andreei Tonciu. Artistul a jignit-o pe Andreea la Survivor România 2022

Regina Elisabeta a II-a, glumă despre propria moarte

Cristina Ich și-a tratat singură băiețelul: „Era leșinat, nu mai schița un cuvânt”

Pentru că starea micuțului nu se îmbunătățea deloc, Cristina Ich a luat decizia de a-și trata singură băiețelul, sub îndrumarea unui medic.

Lam băgat în duș cu apă călduță, comprese, am făcut tot ce este posibil și nimic nu a funcționat. După ce mi-am văzut copilul așa am luat decizia de una singură să îl bag pe perfuzii, glucoză, B-uri, și pe antibiotic.

În sfârșit, Noah este bine. M-am speriat îngrozitor, era leșinat, nu mai schița un cuvânt, un gest, nimic. Stătea leșinat la pat. (…) Câteodată trebuie să-ți asculți și instinctul de mamă. (…) Acum e bine, a început să țipe… Nu vreau să-l mai văd leșinat niciodată.

Să nu se interpreteze că dau vina pe cineva. Fiecare medic respectă un set de analize. L-am dus și foarte devreme la analize, de la primele simptome. Probabil trebuie să aștepți să iasă anumite modificări, a mai precizat aceasta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter