Răzvan Simion s-a testat de două ori pentru coronavirus. Cum se simte?

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 01:28

Recent, în platoul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, Răzvan Simion (40 de ani) a dezvăluit că s-a testat de două ori pentru coronavirus din cauza unei febre puternice.

Răzvan Simion s-a testat de două ori pentru coronavirus. Cum se simte?

„Zilele astea am avut o febră puternică. Ca să fie toți cei care ne privesc liniștiți, mi-am făcut două teste de COVID. Sunt negativ la amândouă! A fost doar o viroză pe care Dani, am dus-o ca un bărbat, pe picioare”, a spus Răzvan Simion, potrivit Spynews.

De curând, prezentatorul de televiziune a fost fotografiat de paparazzi Cancan alături de noua lui iubită, o tânără brunetă, înaltă și suplă.

Perechea a fost fotografiată părăsind un restaurant, apoi ținându-se de mână în drum spre mașină. În imagini, tânăra poartă o pereche de pantofi stiletto înalți negri, pantaloni și o maletă în aceeași nuanță, outfit pe care l-a accesorizat cu o jachetă albă și o poșetă neagră de dimensiuni mari.

Timp de 5 ani, prezentatorul de televiziune a format un cuplu cu artista Lidia Buble (27 de ani). Perechea s-a despărțit anul acesta.

Înaintea relației cu solista, timp de 15 ani, Răzvan a format un cuplu cu Diana, fosta lui soție, cea alături de care are doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor.

Cum se înțeleg Lidia Buble și Răzvan Simion după despărțire?

„Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a mărturisit Lidia, pe contul personal de Instagram.

Lidia și Răzvan s-au afișat pentru prima oară în calitate de cuplu pe 8 noiembrie 2015, la nunta artistului Adi Sînă (43 de ani) cu Anca Serea (39 de ani).

Lidia și Răzvan formau un cuplu deja de jumătate de an la acel moment. Perechea și-a început relația după divorțul prezentatorului TV de prima soție, Diana.

Foto: Instagram

Citește și:

Denisa Tănase ex-Bambi și logodnicul ei, Mircea Brânzei, despre nuntă și copii

Cu cine a fost logodită Andreea Bălan înaintea relației cu artistul Keo?

Alina Vîlcu, reacții după atacul asupra Cristinei Joia: „Perioada asta scoate din oameni niște lucruri care sunt …”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter