Răzvan Fodor, despre căsnicia cu Irina: „Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc, după 12 ani”

Ultimul update Vineri, 29 octombrie 2021, 12:49

Irina și Răzvan Fodor formează un cuplu de mai bine de 12 ani, iar artistul consideră că au căsnicia perfectă. Cei doi au împreună o fetiță, Diana, în vârstă de 10 ani.

Invitat în podcastul lui Mihai Morar de pe YouTube, Răzvan Fodor a vorbit despre căsnicia lui cu Irina, femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 12 ani.

E femeia pe care mi-am dorit-o. E familia pe care mi-am dorit-o. Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc. După 12 ani. Și sunt al dracu de fericit, pentru că știu că sunt extrem de sincer când spun treaba asta.

Ea mi-a făcut tot. Dar tocmai pentru asta, eu îi sunt recunoscător, sunt un soț bun, sunt un tată bun. Pentru mine, familia e absolut tot și eu nu am nicio șansă să derapez în relația asta, în vreun fel, a mărturisit artistul.

Citește și: Cătălin Botezatu, despre rochiile purtate de Andreea Marin: „Croitoreasa nu prea i le face bine”

De ce se îmbracă Patrizia Paglieri mereu în negru

Serghei Mizil, acuzații dure la adresa Oanei Mizil: „Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea”

Meghan Markle citește povești pentru copii purtând bijuterii de sute de mii de dolari

Cum a început povestea de dragoste dintre Irina și Răzvan Fodor

Răzvan Fodor a mărturisit că înainte să o cunoască pe Irina își pierduse speranța că își va mai găsi jumătatea.

Eram ușor anxios, aveam credința că toate trenurile vizavi o posibilă femeie lângă care să stau până la sfârșitul vieții trecuseră, le pierdusem. Tot căutam și nu reușeam. Căzusem într-o zonă ușor misogină, pe care mi-o și recunoșteam.

Nu prea mă mai interesa nimic. Erau 4 ani de zile de când tot căutam. Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri și eram foarte mulțumit din punctul ăsta de vedere.

Dar nu, să-mi intri în viață și să rămâi la mine peste noapte, era foarte greu. A venit în momentul potrivit (n.r. Irina).

Artistul a mărturisit cum și-a dat seama că Irina este femeia lângă care vrea să trăiască toată viața.

Când îi povesteam de lucrurile care mie îmi plac și vedeam în ochii ei că îmi confirma că și ei îi plac. Nu vedeam niciun pic de minciună în ochi. (…) Am crezut-o și mi-a dat drumul din ce în ce mai mult să o descopăr.

Că se potrivesc perfect și-a dat în excursia pe care au făcut-o împreună în India, la scurtă vreme după ce s-au cunoscut. Modul în care Irina s-a adaptat la condițiile grele de acolo l-a cucerit.

După șapte zile mă uitam în ochii ei, cât de fascinată e. Mă gândeam cât de tare ține la manichiura ei și deodată era în toată mizeria aia din India și îi vedeam fascinația în ochi (…) Când ne-am întors acasă (n.r după o lună de vacanță), direct m-am dus și i-am luat bagajul și ne-am mutat împreună. Am zis: tu ești, a povestit Răzvan Fodor.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter