Irina și Răzvan Fodor, mesaje emoționante pentru fiica lor. Diana a împlinit 10 ani

De Unica.ro, pe
A fost mare sărbătoare în familia Fodor. Diana, fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor a împlinit 10 ani. Cu această ocazie, părinții i-au transmis pe rețele de socializare două mesaje extrem de emoționante. 

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbizz-ul românesc, iar împreună cu fiica lor, Diana, sunt familia perfectă. Pentru că cea mică a împlinit 10 ani, părinții i-au scris pe rețelele de socializare două mesaje pline de iubire și emoție.

„Până acum 10 ani, credeam că am trăit cele mai frumoase experiențe, vacanțe, petreceri, că sunt fericit, că am luat maximul din tot ce oferă viața, că nu era nimeni ca mine, și că nu mai avea ce să mă impresioneze.

După aia, ai apărut tu și ai transformat tot ce trăisem într-un fâs: o șmecherie prăfuită, stocată undeva, într-un server din creierul meu.  La mulți ani, copilul meu frumos, și mulțumesc pentru toată bucuria asta! #happybirthday #fatherlove #myeverything și nu in ultimul rând #ochiimei ”, a scris Răzvan Fodor pe contul său de Instagram.

„De azi, nu își mai scrie vârsta cu o singură cifră. De 10 ani, ne tot uităm la ea și ne mirăm de cât de mult ne seamănă sau cât de diferită e de noi, uneori. Încet, personalitatea ei a luat o formă, iar bucuria, energia, optimismul, curiozitatea, curajul și încăpățânarea au devenit caracteristici dominante.

Poate să fie ca o furtună care mătură tot în fața ei, sau să funcționeze ca un motor puternic pentru ea și toți din jur. Iar noi privim topiți de dragoste toate transformările astea. La mulți ani, copil cu soare în suflet, te iubim!”, a completat și Irina Fodor.

Citește și: Cristina Cioran este însărcinată pentru prima dată

Andreea Marin s-a vaccinat cu AstraZeneca: „Am avut două zile de stat în pat”

Scrisoarea unei amante către toate femeile măritate

Cum arată Gina Pistol la doar câteva zile de la naștere

Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția sa

„E un secret pe care îl știe gașca mea de apropiați, dar acum după 10 ani pot să-l împărtășesc. Eu am cunoscut-o pe nevastă-mea în 2007. Secretul ar fi că am alergat-o cu patul pe la Leu, pe acolo la cămine, vreo 3 luni și jumătate, ceva de genul ăsta. Pe vremea aia treceai la pierdute după două săptămâni maxim.

După ea am alergat vreo 3 luni, aproape 4. Cel mai mult de până acum, dar a meritat. Mi-am dat seama că ea e, ăsta a fost și motivul real pentru care am insistat atât, că altfel fugeam de mult”, – a mărturisit Răzvan Fodor în emisiunea „De Speak firu-n patru”, în urmă cu mai mult timp.

Irina avea 19 ani când l-a cunoscut pe Răzvan Fodor, iar el avea 32 de ani. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism, iar cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Buftea. După un timp au plecat împreună în India, iar acolo artistul și-a dat seama „că ea e femeia”.

„De multe ori ne mirăm, pur şi simplu, unul de altul pentru că noi nu ne-am plictisit deloc. Nouă nu ni se pare că toate lucrurile astea s-au petrecut acum 13 ani” – spuneau aceștia în 2020.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter