Irina și Răzvan Fodor, despre nunta lor: „A fost foarte simplă”

De Unica.ro, pe

Irina (33 de ani) și Răzvan Fodor (46 de ani) s-au căsătorit în anul 2010. Împreună au o fiică, Diana Elena, în vârstă de 10 ani. Invitați în emisiunea „CulTour”, Irina și Răzvan au dezvăluit detalii mai puțin știute despre nunta lor.

Irina și Răzvan Fodor, despre nunta lor: „A fost foarte simplă”

„A fost foarte simplă nunta noastră. N-a fost o nuntă mare. Am ales doar cei mai apropiați oameni, pe cei cu care știm că mergem în continuare în vacanțe, care ne sunt prieteni de suflet, care se bucurau sincer că sunt acolo lângă noi”, a declarat Irina Fodor, potrivit Spynews.

„Am avut muzică frumoasă, am avut locație frumoasă, a fost pe malul lacului. Am dansat până dimineață, s-a terminat pe la 7 fără un sfert. Ne-am întins mai mult decât credeam că o să ne întindem. La nuntă eram însărcinată în trei luni. Noi știam, nu știa toată lumea, dar noi știam, iar pentru noi a fost așa, secretul nostru”, a mai spus cuplul.

„Soția mea e tovarășa mea de viață, e tovarășa mea de pahar. (…) Avem 11 ani de căsnicie și 14 ani de relație”, mai spunea Răzvan Fodor în septembrie 2021, în emisiunea „Xtra Night Show”. „Eu sunt mai fătălau așa. Eu sufăr fără nevasta-mea, sufăr ca un câine. Nu-mi place”, a completat actorul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce frumoasă este fiica lui Răzvan Fodor! Diana a împlinit 9 ani anul acesta

Ce situație financiară aveau Irina și Răzvan Fodor la începutul căsniciei lor

Mama lui Răzvan Fodor, operată la picior. Cum se simte mama actorului după intervenție

Când s-au cunoscut, Irina avea 19 ani, iar Răzvan 32. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism, iar întâlnirea lor a avut loc pe platourile de filmare de la Buftea. După un timp, perechea a plecat împreună în India, unde actorul a realizat că ea era aleasa.

Într-un interviu oferit publicației OK! Magazine, fiica perechii mărturisea că își dorește o surioară. „Ne-am tot gândit, dar trebuie să recunoaștem că ne e bine așa. A crescut Diana, am devenit ușor egoiști, avem vacanțele noastre”, a spus Irina.

„Ea are vârsta, acum se fac copiii de la 30 în sus. La mine e problema. (râde) Nu că aș fi bătrânel, dar la 45 de ani, încă un copil, nu știu, sincer… E în pom treaba asta”, a completat Răzvan atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter