Raquel Welch a murit. Actrița americană avea 82 de ani

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 16 februarie 2023, 10:00

Raquel Welch, actrița americană considerată un sex simbol al anilor ’60, a murit la vârsta de 82 de ani. A devenit cunoscută la nivel internațional cu aparițiile sale în filmele „Fantastic Voyage” și „One Million Years B.C.”, din 1966.

Raquel Welch a murit miercuri, 15 februarie 2023. Actrița americană a suferit o scurtă perioadă din cauza unei boli, după cum a precizat managerul ei. Aceasta s-a făcut remarcată în filmele „Fantastic Voyage” și „One Million Years B.C./ O poveste preistorică”, în 1966.

A murit actrița Raquel Welch

Cu toate că în cea de-a doua producție a avut doar câteva replici, ținuta ei a acaparat toate privirile. Un costum de baie extrem de simplu din piele de căprioară i-a adus statutul de sex simbol, potrivit tmz.com.

Citește și: Lilly Collins a dezvăluit că a fost abuzată emoțional în tinerețe: „Aveam atacuri de panică”

Cine a fost Raquel Welch

A devenit una dintre cele mai căutate vedete feminine în anii ’60 și ’70 și a obținut multe premii. Aceasta a câștigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-un film muzical sau comedie pentru rolul său din „The Three Musketeers/ Cei Trei Mușchetari” (1974).

De-a lungul carierei sale, a jucat în peste 30 de filme. Printre acestea se numără „Hannie Caulder”, „Bedazzled/ Pact cu diavolița”, „Blonda de la drept”. De asemenea, a apărut în „The Cher Show” în 1975 și a interpretat piesa „I’m a Woman” împreună cu cântăreața.

Raquel Welch a fost numită una dintre „Cele 100 de vedete cele mai sexy din istoria filmului” într-un număr al revistei Empire din 1995. De asemenea a fost clasată pe locul 3 în „Cele 100 de vedete cele mai sexy ale secolului 20″ de către Playboy.

Citește și: Sophia Loren a renunțat la relația cu Cary Grant de frica unui scandal. De ce se temea actrița

Actrița americană, născută la Chicago în septembrie 1940, a fost căsătorită de patru ori. Cu James Welch (1959-1964), Patrick Curtis (1967-1972), Andre Weinfeld (1980-1990) și Richard Palmer (1999-2004). Aceasta a avut 2 copii cu primul soț, pe Tahnee și Damon Welch.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter