Rapperul Macklemore va deveni tată pentru a treia oară

De Adelina Duinea, pe

Duminică, 11 aprilie 2021, soția rapperului Macklemore (37 de ani), Tricia Davis (37 de ani), a anunțat că este însărcinată cu un „bebeluș de vară”. În mediul online, Tricia a publicat prima imagine cu burtica ei. Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Rapperul Macklemore va deveni tată pentru a treia oară

Macklemore, pe numele său real Benjamin Haggerty, și Tricia mai au împreună doi copii, două fiice, Sloane Ava Simone Haggerty (5 ani) și Colette Koala Haggerty (3 ani). Perechea s-a căsătorit în anul 2015, la două luni după nașterea primei lor fiice.

După nașterea lui Sloane, artistul a declarat pentru E! News că „pur și simplu nu-și poate imagina” cum ar fi să aibă un fiu după ce s-a bucurat de câțiva ani minunați alături de fiica lui.

„Când aduci viață pe lume se întâmplă ceva. Te schimbă într-un fel magic. N-am mai experimentat asta până acum”, mai spunea rapperul la vremea aceea. În 2020, de Ziua Mamei, Macklemore a dezvăluit că „întotdeauna a știut” că Tricia va fi „cea mai bună mamă” pentru Sloane și Colette.

Citește și:

L-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea? „Suntem în continuare în proces de divorț”

„Bebelușa” Cristina Ștefan, detalii despre a doua sarcină: „Simt totul mult mai intens”

Prima imagine cu gemenii Alinei Laufer. „Prima noastră ieșire” Vedeta a născut prematur

„Le-ai transmis fiicelor noastre umorul, compasiunea, curajul, empatia și curiozitatea ta”, a mai spus rapperul atunci. „Să spun că fiicele noastre te adoră n-ar fi suficient. Ești lumea lor, cum ești și lumea mea. Suntem atât de norocoși să te avem în viețile noastre. Să învățăm de la tine. Să devenim mai buni doar prin prisma faptului că te cunoaștem.”

Pe lângă că va deveni tată pentru a treia oară, artistul a îmbarcat și într-o nouă aventură în plan profesional. La începutul anului 2021, Macklemore a lansat Bogey Boys, un brand de haine pentru golf și nu numai. Despre companie, rapperul a spus că-și dorește să provoace „status quo-ul” golfului.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter