Randi, dezvăluiri din viața personală: „Sunt dependent de diversificare”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 05 decembrie 2019, 13:36
Arată bine, are o voce superbă și este admirat de femeile din întreaga țară. Cu toate acestea, Randi este singur de șase ani. Artistul a făcut dezvăluiri din viața sa personală și a explicat care sunt motivele pentru care nu are o iubită.

Andrei Ropcea, pe numele său adevărat, a declarat la Star Matinal că nu își dorește să se implice într-o relație amoroasă, dar că acest lucru nu îl împiedică să cânte despre iubire în piesele sale.

„Sunt dependent de viață și diversificare. Încerc să schimb mereu stilul, să nu mă repet. Cred că am fost depedent și de un om. Am multe persoane pe care le iubesc, dar sunt singur, n-am reușit în șase ani să nu mai fiu”, a afirmat Randi la Antena Stars.

„Pot să vorbesc despre iubire chiar dacă nu am o relație intimă cu cineva. Nu știu, poate doar un psiholog poate să spună. Cred că ține de un fel de chimie și după atâtea experiențe îți dai seama dacă merge, chiar după trei zile”, a mai spus artistul în vârstă de 36 de ani.

Totodată, el a povestit că în urmă cu șase ani a avut o relație serioasă, dar care s-a destrămat.

„Și gustul libertății e dulce, frate. Am avut o experiență acum șase ani și mi-am dat seama că este un non-sens să stai să speri că o să fie bine. Și să aștepți doi ani ca cineva să se schimbe îți dai seama că ai muncit degeaba. Vreau liniște, înțelegere, la un nivel matur, oamenii nu se mai cunosc pe ei. La un moment dat chiar am devenit obsedat în a nu mai pierde vremea cu ceva care nu merită”, a precizat el, potrivit Spynews.

Andrei Ropcea, cunoscut sub numele de scenă RANDI, este un cântăreț și producător muzical român. Artistul a atins culmile celebrității alături de Marius Moga cu trupa Morandi, fiind unul dintre cei mai longevivi artiști de pe piața muzicală românească.

Sursă foto: Arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter