Randi a spus de ce nu și-a întemeiat o familie până acum

De Unica.ro, pe

Randi (38 de ani) este foarte discret în privința vieții sale intime. De curând, însă, solistul a spus ce l-a împiedicat să-și întemeieze o familie până la vârsta aceasta. Artistul are doi nepoți, o fată și un băiat, copiii fratelui său, Alexandru Ropcea. Deși sunt deja bunici, părinții lui Randi vor ca și el să contribuie la extinderea familiei cu o noră și, desigur, un nepot sau mai mulți.

Randi a spus de ce nu și-a întemeiat o familie până acum

„Tata e mai nebun. Mă întreba mai des înainte să se nască nepoții, după ce s-au născut cred că i s-a luat o piatră de pe inimă. S-a mărit familia și-o fi zis: «Băi, e ok, avem doi. Dacă nu face ăsta, nu-i nicio problemă». Mă întreabă la două, trei săptămâni, când le vin acasă cu o creștină. […] Vorbim în fiecare zi la telefon, n-are cum să fie stresant, e tata. Îi zic: «Dacă vrei, îți aduc, dar n-o să-ți placă»”, a declarat Randi recent.

„Știu ce alegeri să fac, dar nu este atât de ușor de găsit. După câțiva ani de experiență, nu te mai mulțumești nici cu puțin. Și știi că dacă nu este bine de la început, n-o să fie bine niciodată. Lumea asta e nebună, din București!”, a completat.

În decembrie 2019, Randi mai spunea: „Adevărul este că îmi place libertatea. M-am obișnuit așa. Sunt o cauză pierdută”. „Evident că sentimentele sunt importante, dar sentimentele nu cresc în copaci. Apar în niște condiții formidabile, cele adevărate. Iar, până la cele excepționale, experimentăm. Viața îți dă ceea ce meriți”, a mai povestit atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Care crede Randi că sunt defectele lui Alex Velea

Citește și: Marius Moga și Bianca Lăpuște s-au mutat în afara Bucureștiului

Citește și: Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște, pregătiți pentru al doilea copil

„Îndrăgostit am fost cu siguranță. Uitându-mă în urmă, nu cred că am iubit cu adevărat și spun asta pentru că am ajuns să înțeleg că iubirea este ceva matur, profund, complex, ceva ce nu poți înțelege la 20 de ani”, a mai spus.

Ce îl atrage pe Randi la o femeie

„Chiar dacă la prima vedere ne îndrăgostim de fizic, nu e nevoie să ne oprim aici. Pentru mine, dacă trupul frumos nu e susținut și de o personalitate frumoasă și o minte care are ceva de spus, atunci atracția se consumă foarte repede”, , mai dezvăluia solistul în trecut.

„Conexiunea dintre noi, chimia, personalitatea femeii, sunt lucruri care au pentru mine importanță mai mare decât aspectul fizic”, a încheiat artistul atunci.

Randi devenit cunoscut prin intermediul trupei Morandi, alături de Marius Moga (39 de ani). Ulterior, Randi a debutat ca artist solo în anul 2011 și tot atunci și-a deschis propria casă de discuri, Famous Production.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter