Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt împreună. Perechea a fost surprinsă sărutându-se

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 octombrie 2021, 12:52

Ramona Olaru (31 de ani) și Cătălin Cazacu (37 de ani) sunt împreună. Perechea a fost fotografiată de paparazzi Spynews sărutându-se în fața unui restaurant din București. Cuplul se cunoaște din anul 2018 și s-a reîntâlnit pe platourile de filmare ale show-ului „Splash! Vedete la apă”. Ramona a fost una dintre gazdele emisiunii, în timp ce Cătălin a fost unul dintre concurenții noului sezon.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt împreună. Perechea a fost surprinsă sărutându-se

Cu ceva timp în urmă, Ramona a dezvăluit că formează din nou un cuplu, fără să dezvăluie însă identitatea partenerului ei. Ramona și Cătălin se cunosc de mai mult timp, însă au reluat legătură după ce s-au revăzut în cadrul show-ului „Splash! Vedete la apă”.

Ramona și Cătălin au fost fotografiați recent de paparazzi luând prânzul împreună într-un restaurant din București. Fiecare a venit cu propria mașină la locație, iar, înainte de a intrat în restaurant, cuplul s-a sărutat. Din restaurant, Cătălin a publicat două videoclipuri cu Ramona la Insta Story.

„Eram curios, până acuma n-ai avut soare, ai stat degeaba, mă gândeam ce s-a întâmplat”, zice Cătălin. „Îmi fac un boomerang mișto la soare”, i-a răspuns Ramona. „Îți dai seama că te-ai oprit în mijlocul mesei din mâncat ca să-ți faci poze?”, a replicat Cătălin.

„Trebuia să-l fac! Uite ce bine bate soarele pe față. Lasă-mă în pace!”, a încheiat Ramona. Pe prima filmare, Cătălin a scris: „O companie foarte interesantă”, iar pe a doua: „N-a avut jucării când era mică”. În ambele postări, motociclistul a etichetat-o pe asistentă. În primăvara anului 2019, Ramona s-a separat de fostul ei soț, Bogdan Olaru, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ramona Olaru, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada de după divorț

Cum arată asistenta TV Ramona Olaru nemachiată?

De ce a divorțat Ramona Olaru de primul soț. „Mi-am dat seama…”

De ce obicei își dorește Ramona Olaru să scape. „Nu toată lumea merită”

„Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp. După multe încercări, însă, și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța. Ramona a decis asta, nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit. Nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă”, spuneau atunci surse apropiate Ramonei, pentru Unica.

După divorț, Ramona a format un cuplu cu Iulian Adrian Popescu, solistul Noaptea Târziu, cunoscut drept Cuza. Relația nu a funcționat, însă. În prezent, atât solistul, cât și prezentatoarea formează alte cupluri. Cuza formează un cuplu cu un model.

„Nu mă mai lasă pe mese (n.red. – să danseze pe mese)”, a spus Ramona de curând la „Neața cu Răzvan și Dani”, în legătură cu o discuție referitoare la petreceri. „Păi, da. Înainte tu încuiai, tu descuiai (n.red. – casa), acum e altă treabă”, a completat Răzvan Simion.

Cătălin Cazacu a format în trecut un cuplu cu o tânără numită Ana Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter