Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit? Ce s-a întâmplat între ei în Zanzibar

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 ianuarie 2022, 15:48

Despărțire la început de an în showbizul românesc. Potrivit surselor cancan.ro, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-ar fi despărțit chiar după ce s-au întors din vacanță. Cei doi au fost plecați în Zanzibar unde și-au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, iar acolo s-ar fi certat, potrivit sursei menținonate mai sus. Acum că au revenit în țară, Cătălin și Ramona ar fi luat decizia de a o lua pe drumuri diferite.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cu puțin timp înainte de a pleca în concediu, cei doi vorbeau despre următorul pas în relația lor, iar Ramona a spus chiar că își dorește un copil.

Îmi doresc un copil, așa că poate în 2022 vine! El mă iubește foarte mult și a făcut orice a fost posibil ca eu să mă simt bine și să fiu cea mai fericită! Și-a dorit să-mi arate toate locurile speciale din locul acesta superb! Însă multe altele incredibile le-am descoperit împreună! Și, ca să concluzionez, e un om/iubit pe care te poți baza oricând! Cel mai mult îmi place la mine când sunt cu el că pot să fiu exact așa cum sunt! Și, crede-mă, nu e neapărat ușor de căzut la pace cu mine! Îmi place că îmi dă încredere în mine și prin faptul că el mă apreciază atât de mult, ajung și eu să îmi cunosc adevărata valoare!

Citeşte şi: Cabral, detalii haioase despre cum a cunoscut-o pe soția lui, Andreea

Citeşte şi: Cătălin Botezatu a vorbit despre perioada când mergea la vrăjitoare: „Am zis gata, mă sinucid, mă duc la vrăjitoare”

Citeşte şi: Celebrități care au spus NU operațiilor estetice

Citeşte şi: S-a stabilit cauza morții actriței Betty White. Ce scrie în certificatul de deces

Am avut o perioadă de vreun an de zile în care eram fiartă să rămân însărcinată. Eram stresată pe chestia asta și chiar și medicul meu îmi spunea tot timpul că nu o să se întâmple lucrul asta… la cât sunt de disperată și de stresată să rămân însărcinată. Și am renunțat la ideea asta, să o forțez… o să se prindă atunci când o să vrea Dumnezeu – a explicat Ramona Olaru, acum câteva săptămâni.

Pe de cealaltă parte, Cătălin Cazacu declara și el că anul acesta ar urma o nuntă.

2022 vine cu planuri bune. Nu am uitat că sunt sportiv de performanță și încerc să le îmbin și să mă reîntorc pe pistă și să recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani și pe care l-am avut 17 ani de zile. Și, cine știe? Nu mai sunt burlac, ca anul trecut pe vremea asta, și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona, care este aici lângă mine, acceptă – a declarat Cătălin Cazacu, în emisiunea „La Măruță”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter