Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, momente tandre în mediul online

De Unica.ro, pe

Cătălin Cazacu (37 de ani) și Ramona Olaru (31 de ani) formează de câteva luni un cuplu. Perechea se află în prezent în vacanță în Zanzibar. „Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii ăștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi”, declara Cătălin Cazacu în noiembrie 2021.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, momente tandre în mediul online

„2022 vine cu planuri bune. Nu am uitat că sunt sportiv de performanță și încerc să le îmbin și să mă reîntorc pe pistă și să recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani și pe care l-am avut 17 ani de zile. Și, cine știe? Nu mai sunt burlac, ca anul trecut pe vremea asta, și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona, care este aici lângă mine, acceptă”, a declarat Cătălin Cazacu, în emisiunea „La Măruță”.

Pentru TV Mania, Ramona a declarat că-și dorește ca în 2022 să devină mamă. „Demult îmi doresc un copil, așa că poate în 2022 vine!”, a declarat prezentatoarea TV.

„El mă iubește foarte mult și a făcut orice a fost posibil ca eu să mă simt bine și să fiu cea mai fericită! Și-a dorit să-mi arate toate locurile speciale din locul acesta superb! Însă multe altele incredibile le-am descoperit împreună! Și, ca să concluzionez, e un om/iubit pe care te poți baza oricând!”, a mai spus Ramona Olaru, tot pentru TV Mania.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ramona Olaru, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada de după divorț

De ce a divorțat Ramona Olaru de primul soț. „Mi-am dat seama…”

De ce obicei își dorește Ramona Olaru să scape. „Nu toată lumea merită”

„Cel mai mult îmi place la mine când sunt cu el că pot să fiu exact așa cum sunt! Și, crede-mă, nu e neapărat ușor de căzut la pace cu mine! Îmi place că îmi dă încredere în mine și prin faptul că el mă apreciază atât de mult, ajung și eu să îmi cunosc adevărata valoare!”, a mai povestit.

„Am avut o perioadă de vreun an de zile în care eram fiartă să rămân însărcinată. Eram stresată pe chestia asta și chiar și medicul meu îmi spunea tot timpul că nu o să se întâmple lucrul asta… la cât sunt de disperată și de stresată să rămân însărcinată. Și am renunțat la ideea asta, să o forțez… o să se prindă atunci când o să vrea Dumnezeu”, mai mărturisea Ramona în februarie 2019.

Cătălin pusese ochii pe Ramona încă din vremea în care asistenta TV era căsătorită. Modelul s-a separat de fostul soț, Bogdan Olaru, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3. La vremea aceea, potrivit BZV.ro, Cătălin declara: „Îmi pare rău că divorțează… Dar eu pe Ramona Olaru o iubesc. Este o fată extraordinară, nu ai cum să nu o iubești pe Ramona”.

După divorț, însă, asistenta TV a format un cuplu cu Iulian Adrian Popescu, solistul Noaptea Târziu, cunoscut drept Cuza. Relația nu a funcționat, însă. În prezent, artistul formează un cuplu cu un model. Cătălin Cazacu a format în trecut un cuplu cu o tânără numită Ana Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter