Raluca Moianu, despre relația cu fiica ei, la 5 ani de la moartea fostului soț: „A fost foarte complicat”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 25 ianuarie 2023, 10:40

Raluca Moianu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Succesul l-a cunoscut în perioada în care a prezentat emisiunea „Iartă-mă„, la TVR1.

Raluca Moianu a vorbit deschis despre momentele în care a iertat și a fost iertată, dar a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica ei, care de curând a ajuns la vârsta majoratului.

Raluca Moianu, despre relația cu fiica ei

Raluca Moianu este o mamă mândră. Fiica ei a împlinit de curând 18 ani, iar fosta prezentatoare de la TVR1 spune că relația dintre ele este una foarte strânsă. Vedeta povestește că fiica ei își dorește să urmeze o carieră în Magistratură.

„A făcut 18 ani. O puștoaică iubită. A sărbătorit cu prietenele. E un copil deosebit, pentru că e foarte puternică, e o fată care știe ce vrea. Își dorește să fie magistrat și să rămână în țară. E genul care vrea să fie ordine”, a povestit Raluca Moianu în platoul emisiunii „La Măruță„.

Citește și: Ce relație are Raluca Moianu cu fiica sa:„Parentingul nu este un lucru ușor, trebuie să îți înțelegi copilul”

Relația strânsă dintre cele două se datorează și faptului că Mara a rămas orfană de tată la o vârstă fragedă. Copila s-a apropiat mult mai mult de Raluca Moianu și a vorbit deschis cu ea, despre orice subiect, după ce la 13 ani tatăl ei a murit.

„Avea 13 ani. A fost foarte foarte complicat, dar ne-am avut una pe alta. M-am adaptat situației, eu am apelat și la un psiholog. Am vrut să o duc pe Mara la psiholog, dar ea nu a vrut. Mi-a zis că vorbeste cu mine orice și am fost întotdeauna foarte deschise”, a mărturisit fosta prezentatoare.

Cât de ușor spune „Iartă-mă”?

Raluca Moianu este cunoscută pentru emisiunile moderate la TVR1. Proiectul „Iartă-mă” a fost unul de mare succes. Toți își amintesc momentele în care prezentatoare își punea invitații față în față pentru a-și cere iertare unii de la alții.

Întrebată dacă își mai aduce aminte cele mai importante momente în care a fost nevoită să ierte pe cineva, Raluca Moianu a mărturisit că este o persoană care obișnuiește să ierte ușor și care trece peste probleme cu zâmbetul pe buze.

„Eu iert ușor. Nu vreau să mă încarc cu venin. Avem tendința , noi oamenii, să ne încărcăm, avem tot felul de lucruri din acestea în cap. Nu facem decât să se întoarcă împotriva noastră. Eu sunt un om vesel. Dacă am reușit să trec peste problemele din viață, am trecut pentru că sunt optimistă.

Citește și: Ce carieră vrea să urmeze fiica Ralucăi Moianu. „Va merge pe drumul ei!”

Pe de altă parte, Raluca Moianu spune că atunci când greșește îi place să recunoască acest lucru și să își ceară ea însăși iertare de la cei pe care îi supără

„Cer iertare dacă am făcut o prostie. Sunt capabilă să recunosc o boacănă. Mi se pare cinstit așa și cu fiica mea. Și dacă suntem părinți tot putem să greșim”, a spus Raluca Moianu.

Sursă fotografii: Facebook / Captură PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter