Radu Ștefan Bănică, model pentru un brand vestimentar. Cum a pozat tânărul

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 noiembrie 2021, 14:36

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior și al Cameliei Constantinescu, a devenit model pentru un brand vestimentar a cărui imagine este designerul Cătălin Botezatu. Tânărul, în vârstă de 19 ani, este student la UNATC, joacă deja într-o piesă la Teatru Mic, iar când nu se ocupă cu actoria, își umple timpul cu alte proiecte interesante.

Recent, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. a devenit model pentru un magazin vestimantar și a făcut o sesiune foto profesională pentru a prezenta mai multe ținute de toamnă. Imaginea magazinului pentru a pozat este chiar designerul Cătălin Botezatu, așadar tinutele vestimenatre prezentate de Radu sunt unele de top.

Radu Ștefan a postat câteva poze de la ședința foto pe pagina sa de Instagram și a primit un feedback din partea celor care îi urmăresc activitatea. Una dintre postările tânărului a strâns aproape 4.500 de aprecieri din partea internauților, iar mama sa vitregă, Lavinia Pîrva, actuala soție a lui Ștefan Bănică, a ținut să-l susțină pe tânăr și a dat și ea un mare “Like” postării. Vezi cum arată Radu Bănică în postura se model în galeria foto de mai jos.

Citeşte şi: Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt. „Nu se poate deplasa”

Citeşte şi: Ștefan Bănică a lansat un nou videoclip, în care apare și fiul său, Radu-Ștefan

Citeşte şi: Marius Manole, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Actorul a returnat decorația primită de la președinte

Radu Ștefan, pe urmele bunicului și al tatălui

Radu Ștefan a moștenit talentul artistic de la bunic și de la tată și știa încă din copilărie că va ajunge un nume sonor în industria teatrului și a filmului românesc.

„Eu de mic am știut ce vreau să fac, dar am ținut secret o perioadă de timp. (…) În clasa a IV-a, știam că vreau în domeniul artei: muzică și teatru. (…) Fac niște cursuri de teatru, la Teatrul de Comedie, la școala actriței Delia Nartea. Tata m-a dat inițial la acest curs, când eram în clasa a VI-a, pentru dezvoltare personală. Nu avea în minte să mă fac actor sau ceva. Având contactul direct cu teatrul, mi-a crescut și mai mult pasiunea. Și tata e o inspirație majoră, dar, chiar dacă ar fi avut o altă meserie, cred că aș alege tot actoria și muzica”, spunea Radu în 2019.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter