Rachel McAdams a împlinit 42 de ani. Actrița este însărcinată cu cel de-al doilea copil

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 17 noiembrie 2020, 17:42

Rachel McAdams împlinește azi, 17 noiembrie, 42 de ani. Actrița este în prezent însărcinată cu al doilea copil. În luna august, Rachel a fost fotografiată de paparazzi la cumpărături în Los Angeles, California.

În imagini, actrița poartă o rochie-cămașă midi în nuanța piersicii, iar burtica îi este perfect vizibilă. Reprezentanții săi nu au oferit încă nicio declarație.

Cel mai recent, Rachel a fost fotografiată în data de 25 septembrie, tot în Los Angeles, tot la cumpărături, într-o rochie-cămașă cu dungi albe și albastre și fără mâneci, rochie pe care a accesorizat-o cu o pereche de teniși albi și o geantă neagră.

Rachel McAdams a împlinit 42 de ani. Actrița este însărcinată cu cel de-al doilea copil

Extrem de reținută când vine vorba de viața ei privată, Rachel a devenit mamă pentru prima oară în anul 2018. Actrița formează un cuplu cu scenaristul Jamie Linden (40 de ani) din anul 2016.

În același an, după naștere, actrița – care nu a dezvăluit niciodată numele fiului ei – a vorbit despre rolul de mămică.

„Este cel mai grozav lucru care mi s-a întâmplat vreodată, categoric”, spunea Rachel. „Lumea zice că renunți la viața ta, dar eu avusesem deja 39 de ani pentru mine.

Mă săturasem de mine. Eram dornică și fericită să mă focusez pe o altă persoană”, a continuat.

Totodată, actrița a admis că nu este deloc dornică să împărtășească lumii vreo parte din viața fiului ei. „Vreau să-i mențin viața privată, chiar dacă a mea nu este”, a mai spus.

Actrița a cunoscut succesul odată cu rolul Reginei George din pelicula Fete Rele. Ulterior, Rachel a fost distribuită într-una dintre cele mai celebre drame romantice, The Notebook.

Apoi a jucat în filmele Wedding Crashers, Red Eye și The Family Stone înainte de a lua o pauză de la actorie. A revenit pe marele ecran în anul 2007, în filmul Married Life, despre care a spus că a inspirat-o să vrea să-și continue cariera.

Foto: Instagram

Citește și:

Cu ce se mai ocupă Cristina Joia în afara emisiunii „Visuri la Cheie”?

Simona Halep își dorește cu nerăbdare un copil: „Va depăși orice senzație pe care am avut-o în tenis”

Ce bine se înțeleg Jorge și Alina Laufer, fosta lui soție. Familiile celor doi, reunite pentru aniversarea fiicei lor

Alina Vîlcu, reacții după atacul asupra Cristinei Joia: „Perioada asta scoate din oameni niște lucruri care sunt …”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter