Qodës și Antonia au lansat hitul verii, „Una Favela”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 01 aprilie 2022, 12:40

Antonia (32 de ani) își surprinde fanii cu videoclipul oficial al single-ului „Una Favela”, în colaborare cu DJ-ul și producătorul Qodës, o piesă deja virală în rândul iubitorilor de muzică.

Qodës și Antonia au lansat hitul verii, „Una Favela”

„Vibe-ul piesei «Una Favela» m-a cucerit de la prima ascultare. Sună a vară, a libertate. Mă bucur să colaborez cu Qodës. Este un producător foarte talentat și sper ca «Una Favela» să vă facă să dansați, să vă distrați. Îmi doresc să fie bine primită și în alte țări din lume, pentru că este foarte catchy”, a mărturisit Antonia.

Qodës & Antonia – Una Favela

„Una Favela” a ocupat prima poziție pe Shazam în topul căutărilor muzicale. În același timp, varianta originală de pe Spotify se află pe locurile #64 Global, #18 Grecia și #33 Bulgaria. Antonia s-a îndrăgostit de propunerea tânărului producător român, astfel luând viață această colaborare.

Videoclipul vibrant și plin de culoare a fost filmat și regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative), susținut de styling-ul Cristinei Crăciun, machiajul realizat de Claudiu Burcă și părul coafat de George Cozma. Producția video a fost realizată de Loops Production.

Piesa a fost compusă de Qodës, Irina Rimes, Costel Domințeanu și produsă de Qodës și Costel Domințeanu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum s-au cunoscut Alex Velea și Antonia. Nu a fost dragoste la prima vedere

Ce cadou a primit Antonia de la Alex Velea. „Nu voiam să postez, dar este prea frumoasă!”

Alex Velea, dezvăluiri despre un moment dificil din viața lui: „A trebuit chiar să plec din țară”

Qodës este un DJ pasionat și un producător versatil, stabilit în România. Tânărul colaborează cu artiști din Canada, Australia, Spania și Franța. A cunoscut succesul odată cu lansarea piesei „Poison”, care a strâns 10 milioane de stream-uri pe platformele digitale, totodată având peste 1 milion de căutări pe Shazam.

Piesa a primit atenția mai multor DJ din întreaga lume, care au integrat-o în show-ul lor. De-a lungul anilor, Qodës a remixat piese ale unor artiști precum A$AP Rocky, Becky G, Khalid, INNA, Lil Nas X, Mabel, Imagine Dragons și mulți alții. 

Recent, Antonia a mai colaborat cu Arkanian, artist Golden Boy Society, casa de discuri a logodnicului solistei, Alex Velea, la piesa „Complicated”.

„Mi-am dorit mult să fac o piesa cu Arki, îl consider unul dintre cei mai talentați artiști din generația nouă! Am așteptat momentul potrivit… so, here it is! Sperăm să vă placă! Mulțumim întregii echipe!”, a scris Antonia în mediul online.

Arkanian x Antonia – Complicated

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter