Provocarea UNICA: Daniela Gyorfi a spus adevărul! Ce operații estetice are și ce o deranjează / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Vineri, 10 februarie 2023, 14:50

Daniela Gyorfi, în vârstă de 54 de ani, a vorbit la FRESH by UNICA și despre operațiile estetice pe care le are, dar și despre ce o deranjează cel mai mult când vine vorba despre aspectul fizic.

Asumată, dar mereu criticată, cântăreața vorbește deschis despre cum se menține în formă, dar și despre intervențiile la care a apelat pentru a rămâne tânără și strălucitoare în lumina reflectoarelor.

Daniela Gyorfi este pro operații estetice

Daniela Gyorfi a fost mereu atentă cu aparițiile sale publice și s-a menținut în formă de-a lungul timpului, fie cu sport, regim alimentar, dar și cu ajutorul medicului estetician. Cântăreața a recunoscut întotdeauna că este pro operații estetice, însă spune ea că nu a ajuns în pragul dependenței.

Citește și: Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu a fost anunțată de sora ei că tatăl lor a murit: „Niciodată nu o să pot înțelege!” / Video

Daniela Gyorfi, adorată de mamă, părăsită de tată. Cum își crește fetița și ce lecții îi dă cea mică / Exclus
iv

Daniela Gyorfi, calculată cu averea obținută din greu. De ce nu se va căsători niciodată cu George Tal / Exclusiv

„Nu sunt dependentă de operații estetice că nici n-am atâtea operații estetice pe cât poate ar credea unii. Deși, în ziua de astăzi, lumea care gândește sau judecă își dă seama că nu am un milion de operații estetice. Eu sunt pentru toate intervențiile astea non-invazive, dar și pentru operații, atâta timp cât îți repară ceva. Pentru că sunt foarte mulți oameni și bărbați, și femei care se nasc cu diferite probleme, urechi, nas, tot felul de chestii, pleoape lăsate. Și dacă poți să faci, de ce să nu faci pentru tine?!” a declarat Daniela Gyorfi la FRESH by UNICA.

Daniela Gyorfi: „Sunt prima care am recunoscut că mi-am făcut operație la sâni!”

Cântăreața recunoaște că are implant mamar de mulți ani.

„Sunt prima care am recunoscut că mi-am făcut operație la sâni, mi-am pus silicoane. Care e problema? Unde-i problema? Nu asta e problema! În ziua de astăzi este ceva normal!” a precizat Daniela Gyorfi la FRESH by UNICA.

Cântăreața nu înțelege vedetele care nu recunosc că au apelat la medicul estetician și se arată relaxată în fața comentariilor răutăcioase aduse la adresa fizicului ei.

Daniela Gyorfi și-a operat și nasul

„Vorbim de niște etape ale vieții, clar de niște intervenții. Eu mi-am făcut și la nas, îmi căzuse zgârciul, deci mi-am făcut nasul.” a recunoscut Daniela Gyorfi la FRESH by UNICA.

Cântăreața se declară adepta operațiilor estetice în funcție de vârstă și o deranjează exagerările de orice fel. Ce alte dezvăluiri a mai făcut în exclusivitate la FRESH by UNICA puteți vedea și pe contul nostru oficial de YouTube.

Miercuri, 8 februarie, de la ora 20:00 v-am pregătit o nouă ediție interesantă. Nu uitați, urmăriți-ne pe toate platformele noastre pentru a crea o comunitate unică!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter