Propunere inedită pentru Serena Williams! Sportiva, chemată să se lupte în ringul de wrestling

De Ioana Tătaru, pe
Serena Williams este dorită în wrestling! Federația Americană de Lupte (WWE) ar vrea să o angajeze pe tenismenă pentru a populariza și mai mult acest sport. 

„O vreau pe Serena! Este minunată. Ar fi un adevărat spectacol cu apariția ei, trebuie să i se dea o șansă după ce va renunța la tenis!”, a spus Stephanie McMahon, fiica președintelui WWE.

Jucatoarea Serena Williams

„Femeile în ring au început să prindă la public și să facă audiențe mai bune. Lumea cântă, acesta este wrestlingul și este pe val acum cu această mișcare prin care dă femeilor șanse”, a mai spus cea care speră că o aducă pe Serena Williams în ringul de wrestling.

Serena Williams își mai dorește un copil

Jucatoarea de tenis Serena Williams

Totuși, șansele ca Serena să accepte o asemenea ofertă sunt destul de mici, în contextul în care campioana a transmis să ar mai vrea un copil, dar și că nu și-a încheiat, încă, activitatea în tenisul profesionist. Americanca a născut acum doi ani, motiv pentru care a făcut o pauză de aproape un an.

Serena a încheiat sezonul cu un mare scandal în finala OS Open 2018. În partida cu Naomi Osaka, jucătoarea s-a certat cu arbitrul Carlos Ramos pe care l-a făcut „hoț”. Ulterior, Serena Williams a fost amendată de WTA cu 17.000 de dolari. În cariera sa, Serena a câștigat 39 de titluri de Grand Slam: 23 la simplu, 14 la dublu feminin și două la dublu mix. Williams a câștigat din premii cei mai mulți bani decât orice altă sportivă. Este sora mai mică a jucătoarei de tenis, Venue Williams și soția fondatorului Reddit, Alexis Ohanian, cu care are o fiică pe nume Alexis Olympia Ohanian Jr.

Citește și: „Lady Gaga, Harry Styles și Serena Williams vor prezenta Met Gala 2019”

„De ce Serena Williams nu sărbătorește ziua de naștere a fetiței sale”

Sursă foto: Hepta.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter