Program încărcat. Uite ce face Andreea Esca într-o zi normală!

De Erika Chivu, pe

Ca orice mamă care are şi un loc de muncă solicitant (sau mai multe, în acest caz), Andreea Esca are un program foarte încărcat. Uite câte are de făcut azi!
Andreea Esca şi-a început ziua alături de prietenii de pe Facebook, cărora le-a împărtăşit programul ei de azi. Are multe de făcut, dar se pare că reuşeşte să ţină pasul, probabil pentru că îi place foarte mult ceea ce face.
 
Primul punct pe lista ei este ora de Pilates, urmată de o întâlnire cu colegele de la revista unde este redactor şef, un interviu, câteva drumuri cu cei mici care merg la tobe, respectiv dans şi seara Ştirile Pro TV.

Bună dimineaţa! Să începem alergarea…Ce am eu pe listă azi? Pilates, The ONE ( pregătim numărul aniversar, un interviu, Aris-tobe, Alexia-dans, ştiri, vise”, a scris Andreea Esca pe pagina ei de Facebook.

Vedeta TV este dovada clară că poţi să fii şi mamă, să mergi şi la serviciu şi în acelaşi timp să ai grijă de tine. În ciuda programului încărcat, Andreea arată senzaţional şi nu pare să se fi schimbat prea mult în cei aproape 18 ani de când o cunoaştem. Ea a apărut pentru prima dată la pupitrul ştirilor Pro TV în 1995.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter