Prințul William crede că Prințul Harry „a pus faima mai presus de familie”

De Adelina Duinea, pe

Prințul Harry (36 de ani) și soția lui, fosta actriță Meghan Markle (39 de ani), își anunțau retragerea din rolul de membri seniori ai familiei regale britanice la începutul anului 2020. În martie 2021, Harry și Meghan au oferit un interviu controversat în cadrul căruia au dezvăluit motivele din spatele retragerii lor.

Încă dinainte ca interviul să se difuzeze, relația dintre Prințul Harry și fratele lui, Prințul William (38 de ani), era deja una complicată. Noile dezvăluiri au răcit și mai mult relația dintre cei doi frați.

Prințul William crede că Prințul Harry „a pus faima mai presus de familie”

„Conversația pe care Harry și William au avut-o după interviu nu s-a încheiat bine”, a declarat o sursă de la Palat. „Nu s-au mai văzut de un an”, a completat. După anunțul că se vor retrage, Meghan, Harry și fiul lor, Archie (1 an și 11 luni), s-au mutat în Canada, pe Insula Vancouver.

Ulterior, perechea s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Acum locuiesc în zona Santa Barbara. Imediat după mutare, pandemia de coronavirus a luat amploare, familia fiind împiedicată să se mai întâlnească fizic.

„William simte că Harry nu-și mai încape în cămașă de când s-a mutat în California – că succesul și Hollywoodul i s-au urcat la cap”, a mai spus sursa menționată anterior. „După interviu, William l-a acuzat pe Harry că a pus faima mai presus de familie.”

În interviul cu Oprah (67 de ani), printre altele, Harry și Meghan au dezvăluit că un membru din cadrul familiei regale a avut curiozități legate de cât de închisă la culoare va fi pielea copiilor lor, că Meghan a avut gânduri sinucigașe, iar strigătele sale de ajutor au fost ignorate și că soția lui William, Kate Middleton (38 de ani), a făcut-o pe Meghan să plângă.

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Prințul Harry, dominat de Meghan Markle. Detaliul observat în interviul cu Oprah Winfrey

I-a confiscat Familia Regală actele lui Meghan Markle, așa cum ea a susținut? Care e adevărul

Harry a mai dezvăluit că motivul principal ar retragerii a fost lipsa de înțelegere și sprijin atât din partea presei britanice, cât și din partea familiei sale. În plus, a mai declarat: „Eram captiv, dar nu știam că eram captiv. Tatăl meu [Prințul Charles] și fratele meu sunt captivi. Dar ei nu pot să plece. Am enorm de multă compasiune pentru ei”.

Ce nu-i va putea ierta William lui Harry niciodată

William și Harry urmează să se întâlnească fizic în vara anului acesta pentru a descoperi statuia dedicată mamei lor, regretata Prințesă Diana (n. 1961 – d. 1997). În timp ce William „insistă” să se întâlnească cu Harry înaintea evenimentului, aceeași sursă a declarat pentru Us Weekly că Harry „refuză” să facă acest lucru și că „nu va accepta să primească ordine”.

„Dacă Harry se va comporta neadecvat sau mai rău, nu va veni, William nu-l va ierta niciodată.” Relația dintre Meghan și Harry a început în anul 2016. În noiembrie 2017, perechea s-a logodit, nunta având loc 6 luni mai târziu, în mai 2018. Un an mai târziu, Meghan și Harry au devenit părinți pentru prima oară.

Fosta actriță a dat naștere atunci unui fiu, Archie. Meghan este însărcinată cu al doilea copil al perechii, o fiică. În vara anului 2020, actrița a pierdut o sarcină.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter