Prințul Harry și Meghan, nevoiți să aleagă între regalitate și celebritate

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 28 august 2019, 16:20
Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, sunt nevoiți să ia o decizie cele va marca viețile ca membri ai familiei regale britanice.

Biografa regală Angela Levin susține că ducii de Sussex sunt „tot mai confuzi” în privința rolului lor în cadrul regalității, astfel încât aceștia „vor fi nevoiți să aleagă între a face parte din lumea celebrităților sau din lumea regală”.

Levin a declarat pentru The Telegraph că îi este greu să și-o imagineze pe Meghan „stând cu brațele încrucișate” în timp ce îi atrage atenția lui Harry cu privire la reconsiderarea rolurilor lor, tot mai confuze în cadrul regalității.

În ultimele săptămâni, Harry și Meghan au continuat să acapareze titlurile presei britanice, mai ales prin alegerile făcute: călătorii în Spania și Franța cu avioane private, în pofida valorilor ecologice pe care le susțin.

Acestea și multe alte excese au declanșat furia poporului britanic care i-a calificat drept „ipocriți”.

„Membri ai casei regale în slujba comunității sau celebrități hoinare prin lume?”, se întreabă biografa.

Pe de altă parte, Angela Levin este de părere că viitoarea vizită a ducilor de Sussex în Africa îi va ajuta să își spele imaginea de cheltuitori ai banului public și să devină mai apropiați rolului de membri ai Casei regale.

Ducii de Sussex vor pleca într-un turneu, însoţiţi de bebeluşul lor Archie Harrison, pe continentul african unde vor vizita Angola, Malawi şi Botswana.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter